Sisustus & lifestyle since 2009

Search

VAIN VIIKKO JOULUUN


- Päivät on vierineet vinhaa vauhtia siitä saakka, kun ensimmäisen kerran sanoin ääneen sanan joulu. Niinpä päätin kokeilla toistakin kikkaa ja toivoa valkoista joulua - ja sehän näyttäisi toimivan! Ainakin meillä täällä Tampereen seudulla on maa valkoisena.

Nyt on sitten enää tasan viikko aattoon ja koululaiset odottavat kärsimättöminä lomaa. Meillä oli vilkas viikonloppu, kun vietettiin yhdet synttärit, oli Pikkusiskon tanssiharrastuksen joulunäytös ja isoin Isosisko tuli Avan kanssa viikonloppuna käymään, sillä tonttu oli erehdyksessä tuonut osan Avan paketeista Mummilan kuusen alle.


Otimme siis viikonloppuna varaslähdön Isosiskon 18v. synttäreille, joiden virallinen juhlapäivä on tänään. Tuntuu, että justhan hän syntyi, meidän pieni kullanmuru. Kun laskettu aika joulukuussa vuonna 2000 tuli ja meni, niin olin miltei varma, että taidamme viettää joulun laitoksella... mutta tasan viikkoa ennen aattoa alkoi sitten tapahtua ja saimme tytön syliimme. 

- Siskot halusivat hassutella ja pyysivät ottamaan yhteiskuvan, jossa he poseeraavat samaan tapaan kuin pieninä. So sweet! ♡

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★