Sisustus & lifestyle since 2009

Search

IT'S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS ☆


En suinkaan oo teitä unohtanut, vaikken ole pariin viikkoon ehtinytkään päivittämään blogia! Arki on välillä niin kovin hektistä ja kellojen siirtely aiheutti sen, ettei päivänvaloa ole työpäivän jälkeen enää ollenkaan. Mutta tänään yllätin itsenikin olemalla reipas ja nappasin päivällä muutaman kuvan. Meillä on nimittäin jo joulukuusi olkkarissa! 

Tytöt sitä rupesivat puhumaan viime viikonloppuna, että kun joulu menee aina niin nopeasti ohi ja yllytyshulluina suostuttiin sitten jo kaivamaan kuusi esiin. Tämä on siis ihan feikkikuusi ja laitettiin siihen Pikkusiskon kanssa valot ja oih, miten kivan tunnelman se toikaan olkkariin! Koristelu jätetään vähän tuonnemmaksi, mutta on oikeastaan aika ihana ajatus ehtiä nauttia joulun tunnelmasta kerrankin kunnolla!- Laitettiin myös paperitähdet ikkunoihin. Muutama lahjakin on jo ostettuna, ekat piparit on leivottu Halloweenina ja ekat joulutortut paistettiin tänään. Mä tykkään tehdä niistä minitähtitorttuja, niin voi hyvällä omalla tunnolla syödä useamman!

Perjantaina meillä on firman pikkujoulut ja sitä ennen joka ilta jotakin ohjelmaa. Mahtuukohan sitä vielä vanhaan mekkoon vai pitääkö ehtiä vielä kaupoille..? Nyt kun oikein tarkkaan miettii, niin taitaa olla yksi vuoden kiireisimmistä ajoista käsillä. Mitenkäs siellä? Onko yhtään lahjaa vielä hankittuna? Tai pikkujouluja tiedossa?


- Yksi vieno toive mulla vielä on: voi kun saataisiin pian lunta!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★