Sisustus & lifestyle since 2009

Search

JÄRJESTYS UUSIKSI


- Kolmas koronaviikko takana ja perjantaina siivoillessa saatiin päähämme vaihtaa olkkarissa järjestystä!

"It is all about finding the calm in the chaos." Elämä keskittyy nyt kotiin ja näiden seinien sisäpuolelle ja jos sohvan siirtäminen saa sut onnelliseksi, niin tee se! Tai siivoa kaapit, järjestä turhat tavarat pois, tee kevätsiivous, jos se tuntuu susta hyvältä - tai älä tee mitään, jos se ahdistaa, vaan pidä kiinni tutusta ja turvallisesta. 

- Moni asia nousee nyt arvoon arvaamattomaan ja kodin, perheen & läheisten merkitys korostuu entisestään.

Jollain tapaa tämä hidastaminen ja kotoilu eivät oikeastaan ole lainkaan hassumpi juttu, ainakaan tällaiselle introvertille, jolle muutos entiseen ei ole ehkä yhtä suuri kuin ekstrovertille. Toki kaipaan frendejä ja työkavereita, mutta ollaan tehty enemmän asioita nyt yhdessä perheenä ja teinitkin on alkaneet ymmärtää, että tämä tilanne koskettaa meitä kaikkia ja siksi täytyy venyä. Auttaminen antaa myös hyvän olon ja eilen käytiin tekemässä isovanhempien kauppaostokset + toimittamassa ne perille. Tänä aamuna paistettiin amerikkalaisia pannukakkuja ja päiväruuaksi lohta. Yhdessä tietenkin. 


- Meidän isot lapset eivät ole enää muutamaan vuoteen käyneet virpomassa, mutta pajunkissoja kävivät tänään keräämässä maljakkoon - suklaapalkalla tietenkin. Reipasta uutta viikkoa!

2 kommenttia

  1. Onpa teidän olohuoneessa kaunista ja valoisaa, niin kotoista <3 Minä mietin myös josko vaihtaisin siivoilujen yhteydessä järjestystä kun sillä on kumma tapa heti piristää <3 Iloista pääsiäisen odotusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana. 💛🐰 Rauhallista Pääsiäisen aikaa myös sinne teille!

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★