Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TERVETULOA TOUKOKUU


Ihanaa Vappua muruset ja tervetuloa toukokuu! Me aloitimme vappujuhlinnat jo viikonloppuna, kun Ava saapui Mummilaan. Olikin ollut jo kova ikävä, sillä nähtiin viimeksi joululomalla.

Ostin Avalle flamingo-ilmapallon ja Pikkusisko 16v kysyi myös "koiranpentuilmeellä", että saisinko minäkin vielä vappupallon.. No tottahan toki! Paistoin munkkeja ja pikkulihapullia, syötiin savulohta ja uuniperunaa, härän ulkofilettä, erilaisia salaatteja, tuoreita mansikoita, kinkkupiirakkaa ja patonkia. Simat meinasi unohtua kauppaan, mutta saatiin onneksi vielä keskimmäinenkin siskoista meille Vapun viettoon ja tulivat kaupan kautta. Solttupoika vietti vappuviikonlopun kasarmilla, mutta muuten oltiin koko perhe koolla. Lumet on kaikki sulaneet ja ruoho vihertää. Jos saadaan pari päivää kunnon sateita, niin ensi viikonloppuna saattaa joutua jo leikkaamaan nurmikon ekan kerran tälle keväälle. 

- Maljakossa mulla on Pirkka-pioneja cittarista. Ne ovat tämän kevään suosikkeja, sillä vaihtavat maljakossa väriä tumman pinkistä haalean luonnonvalkoiseen - ja kaikki upeat sävyt siltä väliltä!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★