Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TALO TÄHTIKALLIO ON MYYNNISSÄ


"Kolmas kerta toden sanoo." Toivottavasti vanha viisaus pitää paikkaansa, sillä talomme uusi kiinteistönvälittäjä on aloittanut työssään ja myynti-ilmoitus julkaistu tänään Etuovessa. 

Pääset ilmoitukseen tästä linkistä.


Mies on meillä sanonut alusta asti, että kun talon on suunnitellut nainen (siis minä), niin tarvitaan myös nainen myymään se. Hän tarkoittaa sillä sitä, että ehkä naisvälittäjällä on toisenlainen näkemys talon käytännöllisistä materiaaleista ja arkea helpottavista ratkaisuista, ja osaa ehkä tuoda ne esille eri tavalla kuin mitä nämä "bachelorit" jotka ovat yrittäneet myydä taloamme aiemmin (mieheni lempeä nickname niille nuorukaisille). 

- Itse ajattelen, että oikea ostajaperhe ei ehkä vaan ole löytänyt taloamme vielä, mutta asioilla on taipumus järjestyä.

Upeat kuvat, vai mitä? Ne on ottanut tamperelainen By Pilke asuntokuvaus- ja stailauspalvelut (tosin meillä ei tarvittu stailauspalvelua ;). Kun alakerta oli saatu kuvattua, niin yhtäkkiä talon päälle jysähti kunnon ukkospilvet ja alkoi sataa kaatamalla. Juoksin hakemaan ulkokalusteiden pehmusteet sisälle ja näin sivusilmällä, kuinka omenapuusta lähti kerralla kaikki kukat kuin lumihiutaleet. Hetki sitä ihmeteltiin, sitten kuvaaja jatkoi tyynesti työtään. 

Ulkokuvat otettiin toisena päivänä, kun taivas ei ollut enää tummanpuhuva. Yleisesittelyjä emme edelleenkään järjestä, joten soittoa Annalle, mikäli kohde kiinnostaa ja haluat varata perheellenne yksityisesittelyn.

- Peukut pystyyn, että kolmas kerta nyt toden sanoo ja talomme löytää uudet arvoisensa asukkaat. Talo Tähtikallio 

Huoneistoala: 93 + 88 = 181 m2

Kerrosala: 134,5 + 98 = 232,5 m2

Hinta 559.000 eur


Kohdetta myy: 

Kiinteistönvälittäjä Anna Hakkarainen LKV, LVV, KiLat, YAT

Yrittäjä RE/MAX Kodinonni, Pirkanmaan Asuntokauppa Oy LKV

Yhteydenotot +358 50 3098 035 


Talokuvat By Pilke Oy

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★