Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SALLY'S BLOGIN 15 V. ARVONTA ★


Tervetuloa mukaan juhlimaan! Kerro kuka olet, miten löysit tänne, onko meillä samanlainen sisustusmaku vai tykkäätkö tähdistä, tai ihan mikä vaan muu kiva muisto/ asia liittyen Sally's blogiin, niin olet mukana synttäriarvonnassa, jossa yhdelle onnekkaalle on luvassa kuvan valkoinen peltitähti + Fazerin sininen suklaalevy!

Maailma oli kovin erilainen 2009 syksyllä perustaessani tämän blogin. Olin tuolloin hoitovapaalla nuorimmaisestamme ja jo parin vuoden ajan kirjoitellut 4-lapsisen perheemme kuulumisia salasanalla suojattuun blogiin, joka toimi lähinnä mummien ja kummien informaatiokanavana. Sally's blogi oli alusta asti julkinen ja kiinnostus kasvoi sangen nopeasti isoihin lukemiin. Kun blogissa alettiin käydä satoja kertoja päivässä, koin jonkinlaisen kriisin ja vetaisin käsijarrusta - ja poistin liki sata ensimmäistä blogijuttua liian henkilökohtaisina (lapsetkin esiintyivät tuolloin vielä oikeilla nimillään). Bloggaaminen kuitenkin jatkui, sillä rakastan kirjoittamista, sisustamista ja juhlien järjestämistä, ja sittemmin somesta on tullut välttämätön osa arkea ja juhlaa, ainakin jos tätä touhua haluaa oikeesti tehdä ammattimaisemmin. Monesti multa kysytään, että koska aion lopettaa... No senkin aika tulee vielä, mutta toistaiseksi jatketaan, koska se tuntuu hyvältä. Ja onhan tää nyt aika hienoo olla tällainen veteraanibloggaaja, teistä ihanista tyypeistä siellä ruudun takana puhumattakaan!


★ ARVONTA!

Pidemmittä puheitta nyt polkaistaan käyntiin arvonta, jolla juhlistetaan 15-vuotista blogitaivalta! Kirjoita kommenttisi alla olevaan kommenttikenttään perjantaihin 20.9. klo 18:00 mennessä, niin olet mukana arvonnassa. Ilmoitan onnellisen voittajan nimen sitten samana iltana, joten jätäthän myös yhteystietosi. Huom. Ota myös Sallyn muut somekanavat seurantaan ja triplaa mahdollisuutesi voittaa! Arvonta löytyy myös instagramista ja facebookista:

Instagram @countrysally

Facebook @blogsallys

Threads @countrysally


Onnea arvontaan! Huom. Tarvitset google-tilin, että voit kirjoittaa arvontakommentin.

Arvontavoitto voidaan postittaa vain manner-Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

2 kommenttia

  1. Hei, vihdoin olisi tuo valkoinen peltitähti mahdollisuus saada tai ainakin toivon niin. Se on niin ihana! Kiitos kun olet kirjoitellut kivoja juttuja ja lisännyt kauniita kuvia kodistanne. Siellä olen nähnyt tämän ihanan peltitähden, jonka myös niin haluaisin!
    Kivaa syksyä!
    T.sanna.karkkainen2@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Onnea 15v täyttävälle blogille! Sinulla on todella kaunis koti ja aivan ihana sisustus joka vetää puoleensa. Luin aiemmin paljon blogiasi, mutta sittemmin siirryin seuraamaan enemmän muissa somekanavissa. Sisustus makuni on muuttumassa ajan saatossa samanlaiseksi kuin sinullakin ja sikai inspitoit aina vain 😊

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★