Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Järjestystä kotiin

Näin uuden vuoden alkajaisiksi tuntuu mukavalta laittaa asioita järjestykseen. Vanha vuosi on säilötty muistoihin ja uusi vuosi on kuin koskematon hanki, johon jonkun täytyisi hiihtää latu. Hmm. Lähtisinkö tuonne päin vai kenties aivan toiseen suuntaan? Mahtuvatko monot vielä? Missä on toinen sauva? Onko tarvittavat eväät repussa?


Uusi vuosi on uusi mahdollisuus. Loppiaisen tienoilla oli hurjat pakkaset ja oltiin koko päivä sisällä. Pikkusiskon avustamana hänen huoneensa kaapit ja hyllyt saivat uuden järjestyksen. Kyllä on 3-vuotiaalla tavaraa! Osa isommilta "perittyä" ja loput ihan omaa. Pikkusisko tykkää siististä huoneesta - kukapa ei tykkäisi - mutta dilemma syntyy siitä, kun leikkien päätyttyä tavaroita ei saisi kukaan kerätä hyllyyn.. Nyt on kuitenkin pikkukeittiö järjestyksessä, samoin bratzit, barbiet ja nukkevauvat. Seuraavaksi kaappien ja hyllyjen siivous jatkuu meillä muissa huoneissa. Siivoaminen ja tavarasta luopuminen on terapeuttista. Kun vaan joku lakkaisi kantamasta sitä uutta tavaraa sisään..

4 kommenttia

 1. Samanmoisia ajattelin minäkin näin vuoden alkajaisiksi tehdä; liiasta tavarasta luopumista. Vaikka aloitinkin sen jo ennen joulua. Silloin vaan en ehtinyt niin paljoa koluta nurkkia, enkä saanut kirppispöytääkään kuin viikoksi. Joten vielä jäi kirppikselle joutavaa.

  Meillä poika alkaa olla jo niin iso, että tuota lelutavaraa saa alkaa vähentämään. Nykyään kun vaan pelataan "äkspoksia" ja pelikonsolilla, mutta onneksi myös lasketellaan ja säbäillään ;)

  Mukavaa viikonloppua Teille!

  VastaaPoista
 2. Oih ja voih... näyttäisipä meidänkin pikku-äidin astiakaappi tuolta. Kiva levitellä ja leikkiä, mutta siivoamisen aika kun koittaa niin äiti on ylin ystävä :) Ja samaa mieltä tuosta tavaran sisään kantamisesta... taidan vain olla minä se joka sitä tavaraa eniten sisään kantaa, hih :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä on somassa järjestyksessä astiat. :) Kovin tuttuja astioita onkin, monilla samoilla leikkii minun tyttäret! Olisipa ihana saada keittiöleikkejä varten oma kaappi.

  Melkoista järjestelyä on täälläkin ollut tämä vuosi. Tarkoitus olisi raivata koko kotia hiukan väljemmäksi. :)

  VastaaPoista
 4. I smile when I see your desire to "get organised" - I think we are many who have started our year with a "spring cleaning" or a desire for a clear-out... And it is quite fabulous how it helps clear the mind too! :-)

  I hope your new year has started great and wish you happy new trails through the untouched snow, so to speak!

  Helena

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★