Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Milloin yllätit itsesi viimeksi?

Tervetuloa mukaan uudet lukijat! Taas on viikko hurahtanut sellaista vauhtia, että oksat pois.. Ainakin neljästi olen istahtanut läppärin kanssa sohvan nurkkaan aikeena kirjoittaa tänne, mutta aina tulee jotain mutkaa matkaan.. Kivoimmat "mutkat" on tutut yllätysvieraat, Pikkusiskon 5v. eka irronnut hammas tai piiiiiiitkä puhelu kaivatulta ystävältä, mutta joukkoon mahtuu myös flunssaa, oksutautia ja muuta ei niin mukavaa. Blaaah. Just nyt tämän kukkakuvan ulkopuolelle jäi 6 Ikean sinistä kassillista kirppikselle menevää tavaraa, jotka pitäisi hinnoitella valmiiksi ennen huomisia vieraita, pyykkiä pestä ja saunottaa vielä koko porukka... Tosiasiassa ilta on jo pitkällä, joten taidetaankin saunoa vasta aamulla. Siitä lähtee päivä hyvin käyntiin.
 


Perjantaina pyörähdin Sokkarin 3+1 päivillä ja yllätin itseni ostamalla punaiset kiiltävät korkkarit. Juu-u, totaalisesti yllätin, sillä minä, jonka vaatekaapista löytyy vain mustaa, valkoista, farkkua ja harmaata, en todellakaan omista yleensäkään mitään punaista. Mutta mustana näiden korkkareiden koot olivat loppuneet, joten menkööt punaiset sitten vaikka kevätvillityksen piikkiin. Ja onhan nää kyllä aikas mageet kiiltävänä, pillifarkkujen kanssa tai kun kaikki muut vaatteet on mustaa. Nappasin mukaan myös kimpun punaisia tulppaaneja ettei olisi niin orpo olo ;) Ja jo kotimatkalla bussissa päätin, että seuraavaksi ostoslistalla on  samansävyinen huulipuna + kynsilakka. Siis hyvästi harmaa arki. Mun kevätväri on tänä vuonna punainen!

-Sally-


8 kommenttia

 1. Hui! Oot hurjaksi ruvennut. ;) Kevättä rinnassa selkeästi. :)

  VastaaPoista
 2. No on mageet! Punainen on upea vari piristamaan seka paalla etta sisustuksessa.

  Mukavaa sunnuntaita!
  Tibs

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Sitten vielä punainen huivi kaulalle ja menoksi! Tulppaanit ovat myös hyvin kauniit,
  ihanaista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Ui jui..Aika sexyn päheet..Joskus johonkin väriin syttyy, niinkuin mää viime kesänä koralliin ( sopii mulle hyvin..), mutta sitten se värifiilarointi menee ohi ja valko-musta palaa kehiin. Toivottavasti sulle ei käy niin !

  VastaaPoista
 5. ihan mielettömät korkkarit! !

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommentin jättäneille (ja salaisille ihailijoille ;)

  Jonkin sortin saamattomuutta on ollut viime aikoina ilmassa. Tää maaliskuu on vienyt mehut allekirjoittaneesta eikä kellojen kääntäminen tunnilla eteenpäin auttanut asiaa.. Mutta eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu! Ja iloksenne olen ottanut vastaan sisustuskuvahaasteen. Siitä juttua jo ensi kerralla :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★