Sisustus & lifestyle since 2009

Search

INSTRUN KEVÄÄN 2016 KEHYSMUOTIBLOGIYHTEISTYÖ

Kevään Indiedays blogipäivässä Helsingissä meillä bloggaajilla oli mahdollisuus tutustua Instrumentariumin tämän kevään kehysmallistoon. Suvilahden Kattilahallilla järjestetyssä tilaisuudessa Instrulla oli esittelyssä herkullisen värikkäät Fuzion Step in to the world malliston kehykset sekä tyylikkäät Solaris aurinkolasit.

- Ständi oli rakennettu värikkäästi katutyyliin ja kehykset olivat rohkean boheemeja (poseeraukset samoin)!Mulle iskee tällaisissa tilanteissa aina hirveä valinnan vaikeus ja haluaisin kokeilla kaikkia kehyksiä. Mutta varsinaisessa valintatilanteessa päädyn sitten kuitenkin aina sangen tavanomaiseen ja usein ehkä turhankin "turvalliseen valintaan". Step into the world on kuitenkin rohkea mallisto juuri meidän kaltaisillemme, sillä tavanomaisilta näyttävissä kehyksissäkin on jokin kiva juju mukana esim. sisäpuoli villin värikäs.

- Tässä kuvassa hengailemme tyttäreni kanssa ja täytyy kyllä myöntää, että noi pyöreät nörttilasit istuvat vastavalmistuneen insinöörin sievälle nenälle mainiosti.
Peililasit ovat tämän kevään kuuminta aurinkolasimuotia!

- Itse rakastuin näihin Solaris malliston Michael Kors peililaseihin! 

Mä olen melko tylsä pukeutuja eli rakastan mustaa ja valkoista, ja silloin kun satun oikein rohkealle päälle, niin laitan farkut! Hah! Nämä siniset peililasit ovat omiaan täydentämään aikuisen naisen denim -tyylin. 


ALEKOODI

Joko sä olet käynyt sovittamassa tämän kevään uutuudet? Alekoodilla FUZION saat nyt Instrumentarium myymälöissä kaikista silmälaseista ja aurinkolaseista -25% alennuksen.


Postaus on toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa. Viralliset kuvat Julian Schröpel sekä Sanni Riihimäki 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★