Sisustus & lifestyle since 2009

Search

VALKOINEN TARJOTINPÖYTÄ


- On mahtavaa huomata, että olette aidosti iloisia rakennushankkeemme puolesta! 

Eli kiitos runsaasta kommentoinnista edelliseen postaukseen. Kommentteihin vastaaminen allekirjoittaneella vähän laahaa, mutta yritän ryhdistäytyä, jos illan Kanada-pelin jännitykseltä vaan kykenen.

Työssäkäyvänä perheenäitinä ja pitkään blogganneena sitä täytyy miettiä omaa ajankäyttöään, sillä rakentaminen on aina iso voimainkoetus. Siksi mulla oli oikeastaan tämän blogin suhteen jatkossa tasan kaksi vaihtoehtoa: ottaa raksa luonnollisena osana mukaan tänne blogijuttuihin tai pistää blogi raksa-ajaksi hyllylle. Valitsin ensimmäisen, sillä sydän sanoi niin. ♥ 

Welcome Home kirjan sain jouluna 2013

Viime vuosi oli sisustusrintamalla sangen vaisu, kun tämän vuokraneliön kaikki nurkat oli jo näytetty eli koita siinä sitten pitää sisustusblogia, kun ei työttömyyden vuoksi ollut kauheesti varaa ostaa mitään eikä minnekään tosin mitään uutta olisi kyllä mahtunutkaan. 

Se oli kuitenkin todella tärkeä vuosi, sillä mulla oli kerrankin aikaa pysähtyä ja miettiä, mitä oikeasti haluan - ja millaisen kodin me haluamme. Yli neljä vuotta vuokralla on pitkä aika omistusasumiseen tottuneelle ja onhan se aika järjetöntäkin nykyinen vuokrataso huomioon ottaen. Niinpä mulla oli yt-neuvottelujen jälkeen tasan yksi päämäärä: päästä pian takaisin töihin ja sitä kautta kiinni oman kodin rakentamiseen.

Anno tarjotinpöytä

KonMaritusta eli tavaran vähentämistä ja jäljellejäävien järjestämistä meillä on harrastettu ahkerasti jo viimeiset kymmenen vuotta (moni saattaa muistaa mut jo huuto.netin ajoilta) ja filosofiani siitä, että ensin pitää luopua vähintään kahdesta tavarasta, ennenkuin voi hankkia yhden uuden, alkaa pikkuhiljaa kantamaan hedelmää. Vähemmän on enemmän ja kotikin näyttää siistimmältä, kun karsii ylimääräisen tavaran minimiin.

Viikonloppuna käytiin pitkästä aikaa Kodin Ykkösessä ja ilahtuneena huomasin, että puutarhakalusteet olivat plussakortilla -40 % alessa. Liukuportaiden juuressa oli nimittäin koottuna tällainen valkoinen Annon tarjotinpöytä, joten nappasin sellaisen kainalooni! Yksinkertainen idea eli valkoinen irrotettava tarjotin ja X-muotoiset jalat.

- Ai vitsit, että se passaa hyvin meidän olkkariin. Pitäisköhän hakea vielä toinenkin?

2 kommenttia

  1. Hui, kun mä säikähdn, että lopetat blogin raksan ajaksi 😂 Kiva tuo tarjotinpöytä, ihana siro. Harmi, kun mulla ei oo paikkaa, eikä kyllä oikein tarvettakaan.

    VastaaPoista
  2. Toi on kyllä kiva, sopis hyvin meillekkin, paitsi ettei ole edes ton kokosta länttiä vapaana.
    Osallistu kastehelmi arvontaan.
    Hyvää torstai päivää sulle.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★