Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HELMIKUUSSA 2020


Helmikuu on vain muutaman päivän lyhyempi tammikuuta, mutta liekö lisääntyvä valo vai mikä, että kuukausi tuntui kuluvan todella sukkelaan. Käytiin ASTA -rakentajamessuilla, Pikkusisko vietti synttäreitään, ehdin sairastaa pariviikkoisen flunssan, leipoa laskiaispullia ja oli koululaisten hiihtolomakin juuri. Tänään 29.2. vietettiin karkauspäivää ja saatiin laitettua etupihan tuijille vihdoin aurinkosuojakankaat ympärille. Lunta ei oo yhtään, ei sitten ollenkaan, eli saas nähdä miten kaikki kasvit, puut ja pensaat selviävät talvesta. Justiin yks päivä katsoin, että raparperissa on jo punaisia pieniä alkuja ja pensasaidan silmutkin pullottaa... ja nurmikko on ihan täynnä jäniksen papanoita ;) 

Koronavirus jyllää maailmalla ja tämän viikkoisella kauppareissulla täydensin meidän kodin varmuusvarastoja. Ei mitään liioiteltua, mutta hankin vähän normaalia enemmän kuivamuonaa eli puurohiutaleita, muroja, mysliä, teetä, kahvia, näkkäriä, tonnikalaa, ananasta, riisiä, pastaa, purkkihernekeittoa, mehukeittoja, mehutiivisteitä ym. ja tsekkasin, että on varmasti vessapaperia, nenäliinoja, pastilleja, saippuaa, käsidesiä ja lääkkeitä riittävästi. Mitenkäs siellä? Ootko miettiny, miten teillä pärjättäisiin esim. 14 päivää kotona karanteenissa, jos ei saisi lähteä edes kauppaan, töihin tai apteekkiin?

- Mukavaa viikonloppua muruset!

2 kommenttia

 1. Enpä kyllä ajatellut ruveta hankkimaan mitään varmuusvarastoa. Kuvittelen, että mulla on sen verran kavereita, että he toisivat tarvittaessa ruokakaupan kassin oven taakse. Tai jos hekin olisivat karanteenissa, niin sitten tilausta nettiruokakauppaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikeassa olet, kiva kun laitoit viestiä. Ystävät ovat paras asia maailmassa!

   Sen verran Martta mä itse olen, että meillä on aina kotona kuivamuonakaapissa pidempään säilyviä tuotteita (jauhot, murot, puurohiutaleet, makaronia, riisiä ym) sekä jääkaapissa munia, margariinia, maitoa, hilloja ja juustoa. Lääkekaapin katson ajan tasalle joka vuosi ennen allergiakauden alkamista ja vien vanhaksi menneet lääkkeet apteekkiin. Korona-hysteriaan ei kannata lähteä mukaan, mutta huolellinen käsienpesu kannattaa kaikkien muistaa.

   Ihanaa kevään odotusta!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★