Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SOHVAPERUNA


Kurja flunssa on pitänyt pari päivää otteessaan ja sohvalla lepäily ei oo juurikaan helpottanut oloa, sillä kaikki tekemättömät hommat alkavat pikkuhiljaa jyskyttää takaraivossa.

- Tunnollisille ihmisille tuttua, vai mitä? Tokihan perheenjäsenet auttavat ainakin näin viikonloppuisin, mutta kyllä arki nojaa meillä aika paljon aikuisten harteilla.


Joskus mietin, että miten taitavasti miehet on ohjelmoitu, sillä kun he sairastavat, se on aina "vakavaa" eli vie 100% huomion kaikesta muusta (tiedättehän tuon koodinimen "miesflunssa"?). Ihan epistä, sillä kipeänäkin huomaan miettiväni ensi viikon arkiruokia, harrastekuskauksia, minä päivänä ehdin kauppaan, pyykkiäkin pitäisi vielä tänään pestä ja tietenkin, että tuleekohan muut kipeäksi.

- Onneksi kyseessä on vain flunssa eikä mitään sen vakavampaa.


Sohvalla makoillessa on ehtinyt myös miettiä, mitä kaikkea teen sitten, kun olen parantunut! Olen jopa miettinyt ja googlettanut verhotankoja, että jospa tänä keväänä olkkariin saataisiin verhot.

Meillä tässä mäen päällä luonnonvaloa riittää ja olohuone on näyttänyt kivalta ilman verhojakin (tai sitten oma silmä on vaan tottunut), joten en ole pitänyt asian kanssa mitään kiirettä. Olkkarin iso peili saa sitten muuttaa yläkertaan ja kerroinko muuten jo, että tilasin makkariin sen valkoisen Hattaran sovitteille? Laitan kuvia vähän tuonnempana.

- Pysykäähän terveinä, jooko!


Olohuoneen seinät maalattu sävyllä F497 Paperi
Lattia Parador XL lankkulaminaatti
Tikashylly Cobello
Tarjotinpöytä Anno Collection

1 kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★