Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ASTA 2020 MESSUT - AVAIMET KOTIUNELMIIN


- ASTA-messut ovat uuden vuosikymmenen kunniaksi uudistaneet ilmeensä ja tarjosivat viikonlopullisen verran rakennus- ja sisustusalan uutuuksia. 

Kiertelimme ASTA 2020 -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa sunnuntaina. Ilahduttavaa kävijän kannalta oli messuosastojen jäsennelty selkeys eli A-hallista löytyi nyt paremmin eri aihealueittain ja läheltä toisiaan eri keittiökalustetoimittajat, kylpyhuoneet, talopaketit, talotekniikka jne. ja E-halli oli pyhitetty kokonaan sisustamiselle ja kotona viihtymiselle. 
E-halli

Tunnelma sisustushallissa oli tummanpuhuva ja siksi mielestäni oikein onnistunut ja uskoisin, että myös näytteilleasettajat olivat tyytyväisiä uudistukseen. Haastattelin muutamaa näytteilleasettajaa, joista Pyyhekauppa Linan omistaja Anne oli erityisen ilahtunut messujen uudesta visuaalisesta ilmeestä.

- Ja tietenkin Linan värikäs hamam-pyyhkeiden valikoima tuli tummasta taustasta upeasti esiin!

Think Today lemmikin ruokakupit

A-halli

Kaarihalli oli täynnä rakentamiseen ja remontointiin liityviä näyttelyosastoja. Mirror Linen osastolla kävi valtaisa kuhina, tuntui että kaikki halusivat testata Ladon ovia. Sama ilmiö oli havaittavissa monen keittiökalustetoimittajan osastoilla, joista osassa oli jopa tarjoilut käynnissä. Tein havainnon, että keittiöt ovat selkeästi tummumassa ja puulajit tekevät paluuta - jopa pähkinä palaa keittiöihin! Vaikea uskoa, mutta katsokaa nyt vaikka tätä Topi-Keittiöiden malliryhmää:

Topi-Keittiöt
Esan Levykaluste

Ilahduin, että tänä vuonna ASTA-messuilla oli tarjolla oli myös mehevän näköinen brunssi, tyylikäs samppanjabaari, työnäytöksiä sekä käsillä tekemisen iloa erilaisissa työpajoissa. 

Myös ohjelmalavojen paikat oli mietitty kävijäystävällisemmäksi ja ohjelmassa oli tänään sunnuntaina mm. Marianne Harjulan vinkit ensirakentajille #campharjula,  Think Today - rakennusalan materiaalien uusiokäyttö sisustuksessa sekä jo perinteeksi muodostunut hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka tuotto lahjoitetaan tänä vuonna Tampereen SOS-lapsikylän työn tukemiseen.

Maalitehdas Coloria
Click It Up korkeussäädettävä lasikaide


- Kävitkö messuilla? Mitä pidit messujen uudistuneesta ilmeestä? 


*Messuliput saatu. Sally kiittää!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★