Sisustus & lifestyle since 2009

Search

DESENIO POSTERS

Kaupallinen yhteistyö DESENIO


- Kodin ilmettä on helppo muuttaa sisustusjulisteiden avulla ja desenio.fi on silloin oikea osoite.

Meillä on talon yläkerrassa "rokimpi" värimaailma kuin alhaalla eli enemmän MUSTAA sisustuksessa. Jo jonkin aikaa olin etsiskellyt sopivia julisteita master bedroomin tauluseinälle ja ilahduin, kun sain valita yhteistyössä Desenion kanssa suosikkijulisteitani nettikaupasta. Samalla sain teille kivan lukijaedun, joka on voimassa nyt tiistaista torstaihin 18.-20.2.2020. Kun näin tämän FREDDIE MERCURY julisteen, niin tiesin, että siitä se lähtee...

FREDDIE MERCURY juliste

Yllätyin, kuinka paljon kivoja uusia julisteita Desenion valikoimaan oli tullut sitten viime kerran ja oli melkein vaikea päättää, mitä valitsee. Päätin kuitenkin pysytellä alkuperäisessä suunnitelmassani ja hankkia mustavalkoisia julisteita makkarin taulukollaasiin.

- NYC SUBWAY sekä BROADWAY SIGN -julisteet sopivat hienosti Freddien kaveriksi.


Desenio.fi ALEKOODI
EDIT: Alekoodin voimassaolo on päättynyt

Nyt sulla on mahdollisuus luoda ikioma taulukollaasi seinällesi, sillä blogini lukijana saat 25% alennuksen ostoskorisi loppusummasta desenio.fi verkkokaupassa, kun teet tilauksesi 18.-20.2.2020 välisenä aikana. Syötä koodi COUNTRYSALLY sille varattuun kenttään ennen maksamaan siirtymistä. 

Huom. Alennus ei koske kehyksiä eikä handpicked- ja collaboration-julisteita tai persoonallisia julisteita.


Julisteet saatu. Sally kiittää!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★