Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HELLO DECEMBER


- Nyt kun on vihdoin joulukuu, on viimeistään ihan virallisestikin lupa fiilistellä joulua täysillä! 

Itse kuulun niihin ihmisiin, jotka alkavat odottaa joulua viimeistään elokuussa, kun kesälomat on pidetty. Vuosien mittaan meille on muotoutunut perinne valkoisesta joulusta ja on aivan ihanaa, kun talven tullen pakkaskelit alkavat, sataa lunta ja maisema peittyy valkoiseen.


Joulutunnelman luomisessa on tärkeää kynttilät, tuoksut ja joulumusiikki. Lisäksi on ihanaa kaivella esiin vanhat tutut joulutavarat, istuttaa lumiukkopehmo sohvalle ja etsiä joulukuusi koristeineen sieltä, minne ne tammikuussa rakkaudella pakattiin. 

Piparit, tähtitortut ja sahramipulla kuuluvat tietenkin myös jouluun, lisäksi leivotaan (yksi jos toinenkin) glöginmakuinen juustokakku sekä keitetään riisipuurot, nautiskellaan pähkinöistä, vihreistä kuulista ja suklaasta. Levylautasella meillä soivat aina amerikkalaiset joululaulut, sillä ne ovat niin ihanan nostalgisia & iloisia. Ei joulua ilman joulumusiikkia! Eikä ilman valkoista amaryllistä!


Gantin tähtityynyt ja pehmeät peitot vaihdetaan myös sohvalle, sillä joulun odotukseen kuuluvat tietenkin myös jouluaiheisten elokuvien ja nyyhkytarinoiden katsominen. Itsenäisyyspäivänä syömme usein paistia ja virittäydymme Linnan juhlien tunnelmaan kotisohvilta käsin. Tänä vuonna innostuttiin myös vaihtamaan olohuoneessa hieman järjestystä ja pyöräytettiin sohvat talveksi toisin päin. Se on muuten myös ekologinen ja edullinen tapa uudistaa koti jouluksi ;)

- Ihanaa alkanutta joulukuuta murut!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★