Sisustus & lifestyle since 2009

Search

IHANAA JOULUA 2019


- Tonttutyttö jakoi jouluaattona lahjat niin vauhdikkaasti, ettei häntä meinannut saada ikuistettua kuvaan ollenkaan! 

Paketit olivat kuumottaneet kuusen alla jo monta päivää ja niitä oli pitänyt tietenkin käydä salaa hiljaisuudessa hypistelemässä. Silti onnistuimme säästämään jännitystä aattopäiväänkin...- Pidin tämän jouluviikon lomaa töistä ja oli ihanaa saada laittaa joulua ilman kiirettä. Kinkku sai muhia uunissa täydet 10 tuntia ja siitä tuli parasta ever!

Isosiskon 19v syntymäpäivää juhlimme muutama päivä ennen aattoa ja leivoin gluteenittoman mustaherukkatäytteisen lumivalkoisen juustokakun. Onnistui tosi hyvin ja jos kiinnostaa, niin ohje siihen löytyy täältä.

Jouluun kuuluu suklaa ja kaikenlainen herkuttelu. Tänään aloitimme päivän  joulubrunssilla, johon kuului myös ihana jouluinen marenkikakku luumukermarahkakuorrutteella. Tein siitä kranssin muotoisen ja päälle laitoin karambolaa + puolukkaa ja koristeeksi muutaman rosmariinin tupsun.


Suomen Turku julisti joulurauhan, söimme riisipuuron ja sitten joulupäivällisen ja avasimme lahjat. Spotify soitti taustalla joulumusiikkia eikä kenelläkään ollut kiire minnekään. Pelattiin lautapelejä, Kahooteja ja hengattiin yhdessä. Laitoin kännykän kiinni aattona, kun kaikki tärkeät viestit oli lähetetty & joulutervehdykset soitettu. Yllättävän mukavaa on ollut pitää pari päivää sometaukoa ja elää omassa pikku joulukuplassa ;) Nurmikko loisti ikkunan takana vihreänä, mutta jouluattoiltana alkoi sitten hiljalleen sataa lunta. Joulupäivän aamuun herätessämme maa oli valkoinen ja piti tietenkin heti päästä pulkkamäkeen.

- Hartain toiveeni oli saada koko perhe yhteen jouluksi ja se toteutui. Tässä on mun rakkaat pallerot ♡


...ja tässä kuvassa maailman rakkain sotku, sillä siitä huomaa, että kaikilla on ollut mukavaa!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★