Sisustus & lifestyle since 2009

Search

2017 VUOSIKALENTERIVINKKI


- Jos seinäkalenterit on susta yleensä liian värikkäitä tai persoonattomia, niin tässä kiva mustavalkoinen vuosikalenteri, joka ei vie liikaa tilaa jääkaapin ovesta!

Kalenteri on kätevästi A5 kokoinen ja taitava kynänkäyttäjä sen takana on nimeltään Ellis. Kuvat voi halutessaan värittää ja koska sivut ovat irrallisia, niin näistä voi laittaa vaikka yhden kerrallaan jääkaapin oveen. Päiväruutuun mahtuu just kätevästi esim. työvuorot tai muuta pientä tarpeellista.


- Uutuutena tälle vuodelle on saatavilla myös kiva A5 kokoinen notebook, jossa jokaisen kuukausilehden jälkeen on 4 tyhjää sivua muistiinpanoille!

Mä ajattelin ottaa notebookin uuteen kotiin päiväkirjaksi eli kirjoitella sivuille jo nyt raksapäiväkirjaa ja kevään korvalla sitten ajatuksia, kun talo valmistuu.
Tilaustiedot

Jos säkin haluat oman ellis-kalenterin tai notebookin, tai haluat ilahduttaa ystävääsi sellaisella, laita sähköpostia osoitteeseen tingelstiina@hotmail.com. Kalenterin hinta on 10 € ja notebookin 20 € + postikulut.Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan. ♥ Sally kiittää!

2 kommenttia

 1. Kiitos kivasta jutusta! <3 Mukavaa viikonloppua ja raksatouhuja sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nää sun kalenterit ym. on aivan ihania!! Olen aina ihaillut ihmisiä, joilla on kaunis käsiala. ♥

   Mukavaa sunnuntaita!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★