Sisustus & lifestyle since 2009

Search

MAALISKUUSSA


- Moikat pitkästä aikaa! 

Raksalla on alkanut loppukiri ja kiirettä pukkaa. Arki ei juurikaan eroa viikonlopuista, mitä nyt muksujen koulut ja harrastukset rytmittävät viikkoa, sillä ollaan raksalla päivittäin. Tavarantoimitusten kanssa olleita haasteita ja niistä aiheutunutta sumaa on saatu nyt loppukuusta purettua ja hommat etenee taas vaihteeksi. Ava-neiti kävi Mummilassa kylässä ja Junior täytti 14. Pelkkää raksailua ei kuukausi sentään ollut, sillä ehdin myös myös Bo LKV Tampereen toimiston avajaisiin sekä Topi-Keittiöiden Kotimaisuus -iltaan ja osallistuin pariin muuhunkin kivaan tapahtumaan. Ja sain pitkään haaveilemani uuden kameran. Siitä lisää tuonnempana! Nyt hyvää viikonloppua!

2 kommenttia

 1. Hyvää viikonloppua! Teillä hulinaa riittää. Juuri pari päivää sitten miehen kanssa juteltiin, että emme ole täällä kuulleet että talon rakentamisessaa oltaisiin niin paljon mukana kuin Suomessa. Tai Suomessahan hommat hoidetaan ihan itse. Jos vaikka joku rakentaisikin talonsa itse, niin se tarkoittaa aina avaimet käteen ja joku muu urakoi. Olette kyllä aikamoisia sankareita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Ja pahoittelut, etten ole muistanut vastata kommenttiisi aiemmin ;)

   Kyllähän Suomessakin teetetään paljon taloja "avaimet käteen" periaatteella, mutta me halusimme nimenomaan olla itse mukana projektissa ja tehdä nämä sisäpinnat kokonaan itse. Monesti sitä on kyllä tullut tuskastuneena mietittyä, että miten nopeasti ammattilainen olisikaan tehnyt saman homman, mutta hurjan palkitsevaahan tämä on, kun useimmiten kyse on vaan rohkeudesta aloittaa, vaikka monesti mennään kyllä myös aivan oman osaamisen äärirajoilla. Iltaisin sitä kaatuu onnellisena sänkyyn ja nukahtamisongelmia ei todellakaan ole. Ollaan yritetty myös olla isä & äiti lapsillemme eli vaikka ollaan paljon raksalla, niin kuskataan harrastuksiin ja otetaan lapset mukaan rautakauppaan ja raksalle. Muksut ovat myös kunnostautuneet aloittamalla jo muuttolaatikoiden pakkaamisen! Niin innokkaina 10, 14 ja 16-vuotiaat odottavat pääsyä uusiin huoneisiinsa!

   Sankaruudesta voidaan olla montaa mieltä, meille tämä valinta on myös taloudellinen kysymys. Oman työn osuudella voi pitää kustannukset kurissa, kun vaan tietää mitä tekee eikä ylimitoita omantyön osuutta projektissa. Tämä on pitkä ja vaativa episodi, mutta ainakin itse olen vielä vahvasti sitä mieltä, että me selvitään tästä hienosti! ♥ Home Sweet Home

   Terkut Atlantin taa!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★