Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SAUNA-ARVONNAN VOITTAJA


- Ihania saunatarinoita kerroitte kommenttiboksiin! Iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille.

Suomi on todellakin saunojien luvattu maa, niin monen meistä arkeen ja viikonloppuun saunominen kuuluu. Sauna rentouttaa ja huuhtoo sielusta arjen tomun. Siellä jaetaan ilot ja surut, jutellaan päivän tapahtumat ja haaveillaan. Osa saunoo päivittäin, osalle riittää sauna kerran viikossa tai jopa harvemmin. Osa vannoo puukiukaan nimeen ja tykkää pulahtaa järveen ympäri vuoden. 

Mustaa ja valkoista settiä äänestettiin liki yhtä paljon, musta sai hieman enemmän ääniä, ja ihanien kommenttien tulva yllätti allekirjoittaneen! KOLO Sauna Finland Kiulu+Kauha setti arvottiin tänään kaikkien blogissa + blogin instagram-tilillä osallistuneiden kesken ja voittajalle on myös ilmoitettu henkilökohtaisesti voitosta. 


ARVONNAN VOITTAJA

Voittaja osallistui kommentilla "Saunomisessa parasta on lämpö ja rentoutuminen. Valitsisin valkoisen!" Onnittelut Sarin kotona! Voittajalle on ilmoitettu myös henkilökohtaisesti voitosta.

KOLO Kiulu+Kauha settiä myyvät kaikki hyvin varustetut K-Raudat ja sitä voi tilata myös KOLO Sauna Finlandin omasta verkkokaupasta

3 kommenttia

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★