Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HELMIKUUSSA


Mukavaa Laskiaistiistaita! Helmikuu mennä hurahti. Mä pidin tässä kuussa kaikki kertyneet lomapäivät ja ehdin olla päivisinkin raksalla, kun muksut olivat koulussa, sillä määräaikainen työni päättyi tämän kuun alussa. Ehdinkin jo miettiä, kun koko loppuvuoden oli hirmuinen kiire niin töissä kuin kotonakin, että millähän aikataululla saadaan talon sisätyöt valmiiksi ja missä välissä ehditään pakata muuttolaatikot... Mutta asioilla on näköjään taipumus järjestyä. Heh, oikein kohtalon ivaa!

"No one is you that is your power." Uusi työ on siis etsinnässä! Parissa työhaastattelussa kävin jo helmikuussa eli ihan hyvillä fiiliksillä mennään. Ostin myös ekat kevätvaatteet, sillä mulle herää joka kevät voimakas kaipuu siniseen! Raksa alkaa kohta tuntua enemmän kodilta kuin vuokrakämppä, jossa käydään vaan suihkussa, nukkumassa ja pesemässä pyykkiä. Timpuri on ollut meillä apuna laatoitustöissä ja sen täydellisen harmaan arvoituskin ratkesi viimein! Oikein hyvä helmikuu siis.

- Ihanaa, kun on ollut mahdollisuus olla myös päiväsaikaan raksalla, niin ei ole tarvinnut tehdä tärkeitä valintoja väsyneenä ja iltapimeässä. Nyt me lähdetään muksujen kanssa katsomaan tapetteja! Sekin onnistuu paremmin päivällä, kun ovat just heränneet :D

2 kommenttia

  1. Toivottavasti tapettikaupat sujuvat helpommin kuin harmaan sävyn metsästys :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos juu, sujui itse asiassa niin hyvin että huristeltiin lapsosten kanssa iltapäivällä vielä Ikeaankin :D

    Tsemppiä maalauksiin!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★