Sisustus & lifestyle since 2009

Search

LOPUSSA KIITOS SEISOO


- Terkut Asta Rakentaja 2017 messuilta Tampereelta!

Takana on aivan mahtava messupäivä, joka huipentui messuhallin ohjelmalavalla tämän lahjakortin luovutukseen. Koko viime syksyn kirjoittelin Tampereen Messujen #kotikutsuu rakentajablogia, jonka palkinto on nyt tässä. Suurkiitokset Tampereen Messuille sekä Rauta-Otralle! 

Palkinnon lahjoittanut K-Rauta Rauta-Otra Nekala on loistavan palvelun rautakauppa Tampereella, jonka nuorekkaalla kauppiaspariskunnalla on homma hanskassa. Avasimme sinne viime syksynä rakentajatilin ja lahjakortilla aiomme hankkia ainakin kiukaan uuden kodin saunaan.


Lauantainen messupäivä oli todella suosittu ja autojono kiemurteli Messukeskuksesta moottoritielle asti. Olin klo 12-13 tavattavissa Kannustalon osastolla, jossa kävi kova kuhina! Kiitos kaikki ihanat, jotka poikkesitte!

- Jos et päässyt messuille, niin Kannustalon kevään uutuusesitteet voit tilata myös kätevästi netistä.  


Asta Rakentaja -messut avoinna 3.-5.2.2017 klo 10-17

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ihana. ♥ Koko syksyn kirjoittelin tosiaan tämän oman lifestyle blogin rinnalla myös Tampereen Messujen #kotikutsuu blogia. Tosi kiva kokemus!

   Poista
 2. Tänä vuonna jäi Asta-messut käymättä, kun ei oikein ole tarvetta raksaamiselle, vaikka varmasti paljon kivaa olisi messuilla ollutkin. Ainakin tuttu esiintyjä, jos ei muuta <e

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan joka kevät oltu Asta Rakentaja -messujen vakikävijät! Jo silloin, kun rakentaminen oli vasta ajatuksen asteella. Mä rakastan messuja ja oli mukava, kun saatiin lauantaina koko perhe mukaan (jotain vaihtelua raksailulle)!

   Ihanaa uutta viikkoa! Pikkupakkastakin on luvassa.

   Poista
 3. Jeah. Messut jäi välistä pikkujoulujen vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, messuilla oli tänä vuonna PALJON nähtävää ja väkeä ainakin lauantaina tungokseen asti.

   Aika eksoottinen ajankohta pikkujouluille näin helmikuussa ;DD Oliko ne viimevuotiset rästipikkujoulut vai jo tän vuotiset??

   Kivaa uutta viikkoa!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★