Sisustus & lifestyle since 2009

Search

48. RAKSAVIIKON KUULUMISET


- Viimeisiä viikkoja viedään ja väsy painaa, mutta vielä jaksaa hymyillä!

Vastoinkäymiset on kuin ihmeen kaupalla onnistuttu (jälleen) kääntämään voitoksi ja onnellisina puskemme läpi harmaan kiven kesäkuun. Sisäkattopaneelia saatiin vihdoin lisää ja kuorma saapui onnellisesti perille, vaikka se oli "matkalla" likipitäen kaksi viikkoa. Kun ruvettiin selvittämään, että missä lähetys jumittaa, niin ensimmäisellä kerralla kävi ilmi, että paneeleita vasta kiireenvilkkaa valmistettiin ;) Kun kuorma sitten oikeasti lähti matkaan, niin toinen kolli yllätysyllätys katosi Postin jakelukeskuksessa (ja on edelleen kadoksissa), mutta toinen 640 kg painava paketti saapui lopulta sangen kirjavien vaiheiden jälkeen raksalle ja meinasin kyllä siinä vaiheessa pissata housuun, kun kuorma-auton nosturista katosi kesken noston sähköt ja kilometri meidän kattopaneelia roikkui 45 minuuttia ilmassa! Kahden puhelun ja kolmen sulakkeenvaihdon jälkeen neuvokas kuljettaja sai viimein nosturiin eloa ja paketti laskeutui turvallisesti maankamaralle. Tosin vettä satoi ja nosturi otti vähän osumaa autokatoksen reunaan, mutta siinä ne kovan onnen paneelit viimein olivat - uskomatonta (edit: aika monta pakettia oli tietenkin myös kastunut kuljetuksen aikana, mutta se onkin toinen juttu).


Kesken jäänyt olkkarin lattiakin saatiin myös viikonloppuna valmiiksi, lautaseinä + puolet toisesta seinästä samoin, kamiinan asentaja on tulossa vielä tällä viikolla ja keittiökin on enää kodinkoneiden ja valaistuksen asennusta vaille, sillä Topi-Keittiön corian-taso tuli maanantaina (kirjoittelen corianista ihan oman postauksen tuonnempana, sillä materiaalina se on varmasti monelle uusi).- Kämpillä pakkaillaan ahkerasti tavaroita ja takapaksi lastattuna ajellaan raksalle.

Muksutkin ovat kunnostautuneet pakkauspuuhissa kiitettävästi, mutta Isosisko on ehkä kaikkein ovelin, sillä hän matkaa kesäkuun viimeisellä viikolla kesälukioon Ranskaan ja palaa vasta, kun muutto on ohi. Jee! Mä olen kans yrittänyt käydä tavaroita läpi sillä silmällä, eli katsoa mikä jää ja mikä saa lähteä, ja monta isompaa tavaraa on jo saanut uuden kodin tori.fi kautta, sillä kaikkea ei vaan yksinkertaisesti voi eikä kannata raahata perässä (blogikirppiskin kävi mielessä, mutta aika ei nyt vaan yksinkertaisesti riitä kaikkeen, ehkä sitten muuton jälkeen).

Yritän ehtiä päivittämään blogia tässä tohinassa parhaani mukaan, mutta varmimmin pysyt menossa mukana, kun seuraat meidän touhuja instassa @countrysally


2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos ihana! Kovasti oli vastoinkäymisiä viime metreille saakka, mutta päästiin ihme kyllä lopulta muuttamaan. Vielä odotellaan, että Elisa käy tontin nurkalla kytkemässä valokuidun, niin saadaan tv-kuva ja netti pelittämään (lue: ollaan ilman koko heinäkuu!).

      Ihanaa kesää!

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★