Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TÄÄLLÄ OLLAAN!


- Uudessa kodissa ollaan!

Viimeinen viikko ennen muuttoa oli täyttä rutistusta vähillä yöunilla eikä vastoinkäymisiltä vältytty viime metreilläkään. Mutta niin vaan rakennustarkastaja myönsi talolle muuttoluvan - ja mehän muutettiin! Siinä sivussa heitettiin Isosisko Helsinki-Vantaalle ja haettiin viikkoa myöhemmin lentokentältä suoraan uuteen kotiin, kun kesäopinnot Ranskassa olivat ohi.

Ava-neiti oli meillä apuna muuttopakkailuissa, sillä isoin Isosisko meni miehensä kanssa Hämeenlinnaan Gunnareitten konserttiin ja olimme viime kesänä lippujen tultua myyntiin luvanneet ottaa Avan silloin yöhoitoon meille... Yeah, sehän sattui tietenkin just samalle viikonlopulle kuin meidän muutto, mutta kyllähän siinä nyt yksi 3-vuotias hoitui samalla, kunhan vaan muisti koko ajan pitää pikkuisella vatsan täynnä, käyttää potalla ja keksiä tärkeää tekemistä (lue: Ava oli mummin pikkuapulainen), sillä aika sukkelaan tuon ikäinen aukoo valmiiksi pakattuja laatikoita ja karkaa avoimesta ovesta parvekkeelle tai leikkipuistoon, kun silmä välttää. Veljeni oli jälleen kerran meille kantohommissa suurena apuna ja nyt voi jo huokaista onnellisena, sillä vanha koti on siivottu, avaimet luovutettu ja ihmetellään eloa täällä uudessa talossa. ♥- Tässä vähän makupaloja keittiöstä. Lisää kuvia tulee, kunhan saadaan paikat kuntoon. Tiedän, että moni siellä jo malttamattomana odottelee..

Kaikki paikat eivät nimittäin vielä ole täysin valmiina, vaikka muuttolupa heltisikin. Master bedroom ja vierashuone on tapetoimatta, kylppäristä puuttuu kattopaneelit ja suurin osa listoista on laittamatta. Blääh! Oltiin päätetty, että tällä kertaa muutetaan vasta, kun viimeinenkin lista on laitettu, mutta täytyy vissiin tehdä  vielä kolmaskin talo, että se toteutuu ;DD Ollaan naureskeltu, että ollaan nyt vähän niinkuin retkellä uudessa talossa (Pikkusisko on  jalostanut retkiteeman pisimmälle ja haluaa jopa nukkua makuupussissa)! 15-vuotishääpäivä juhlittiin tuossa myös ihan ohimennen, sillä rikkaruohojen kitkeminen, pihahommat ja ulkomaalauksen parantelu odottaa, samoin sisällä saunan teko, sillä se oli suosista jätettävä myöhemmäksi, kun aikataulut menivät sisäkattojen osalta kokonaan uusiksi. Niin, se aiemmassa postauksessa kertomani paneeliepisodi sai harmittavan jatko-osan,  ja myös Elisa sössi valokuidun asennusaikataulun ja sen vuoksi ollaan nyt koko heinäkuu ilman tv-kanavia ja wifiä. Mutta onneksi on kesä, kaikilla mobiilinetit ja tabletit, niin asiathan on oikeestaan aika hyvin (kuka sitä nyt ehtisi kesällä telkkaria katsoakaan). Erinäisiä tavaroita on muuton jäljiltä myös vielä hukassa... Tahtoisin löytää ainakin kameran laturin, meikkikynien terottimen ja uikkarit, niin olisin tosi iloinen!


Muksut vähän mankuu jonnekin reissuun, mitähän kivaa sitä keksisi? Onko ideoita? Ensi viikolla alkaa asuntomessut Mikkelissä, sinne ainakin mennään, mutta Tukholman risteily buffet-pöytineen olisi kyllä aika houkuttava ajatus...

- Olisi kiva kuulla, mitäs te olette jo ehtineet tänä kesänä hommailla?

14 kommenttia

 1. Ihanaa! Onnea uuteen kotiin. Olenkin jo malttamattomana odotellut uutta postausta.
  Tosi kauniilta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Onnea aina tarvitaan ;DD Harmi, kun et laittanut nimeäsi..

   Mukavaa kesää!

   Poista
 2. Mihinkäs päin Suomea sitä on täältä Pirkanmaalta muutettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö, sori mutta mä en aivan ymmärtänyt kysymystäsi... Ei me olla Pirkanmaalta minnekään lähdetty, vaan saatiin nyt vuoden rakentamisen jälkeen oma talomme vihdoin valmiiksi ja päästiin muuttamaan sinne! Täältä blogista on voinut seurata Kannustalomme rakentamista viime kesästä asti ;DD

   Ja pieni pyyntö teille ihanat: jos kommentoitte anonyyminä, niin muistakaa hei laittaa nimi/nimimerkki alle, niin on paremmat mahdollisuudet, että kommentti julkaistaan (kommenttien moderointi on päällä eli anonyyminä jätetyt kommentit tarkistetaan ennen julkaisua). Kiitos ♥

   Poista
 3. Vau kun siellä näyttää upealta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan näin siistiä ei ole nyt, kun on vielä muuttolaatikoita purkamatta.. ;D Ja mä päätin pestä jokaikisen astian tiskikoneessa/ käsin ennenkuin laitan ne kaappiin. Osassa oli nimittäin ainakin 3 vuoden pölyt, edellisestä muutosta asti.

   Poista
 4. Onnea ihanaan kotiin ja voimia loppurutistukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! ♥ Kyllähän meillä tekemistä vielä riittää, mutta ah, miten ihanaa oli päästä jo muuttamaan! Home Sweet Home.

   Poista
 5. Onnea uuteen kotiin!
  Keittiösaareke näyttää nii n kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! ♥ Se on i-h-a-n-a-! Meidän perheen lempipaikka uudessa kodissa.

   Mukavaa päivää!

   Poista
 6. Kommenttini hävisi....
  -minna-liisa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiemmin kirjoittamani hävisi jonnekin bittiavaruuteen eli otetaan uusiksi.

   Onnea uuteen kotiin!
   Keittiö näyttää upealta ja odotan innolla lisäkuvia.
   -minna-liisa-

   Poista
  2. Kiitos ihana! Ja kiitos Ameriikan terveisistä! ♥

   Lisää kuvia tulee ihan varmasti ja taloesittelykin myös livenä, kunhan saadaan paikat kuntoon! ;DD Nautitaan nyt kuitenkin ensin kesästä.

   Poista
 7. Paljon onnea uuteen kotiin!! Ihanalta näyttää, ja varmasti uusi koti on taas vaivan kaiken sen vaivan arvoinen :-)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★