Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ASUNTOMESSUT 2017: KIVAT SISUSTUSIDEAT
- Asuntomessutaloihin sisään kurkistaessaan toivoo tietenkin löytävänsä jotakin uutta tai ainakin uusia ideoita sisustamiseen! Kokosin niitä tähän postaukseen.

Muhkea peitto on käsin kudottu ja master bedroomin yhteydessä oleva oma kylppäri luksusta marmorilaattoineen ja ammeineen, mutta myös lavuaarit ja peilit oli sijoitettu kekseliäästi ikkunaseinälle (mutta jäin miettimään, miten ikkunoiden pesu onnistuu..?). Samassa kohteessa oli myös kaunis vaalea keittiö, jonka kalusteissa oli kiva idea: lattian rajassa tyylikäs sokkelivalo - ja tietenkin Festivon viinikaappi.
Vaalean puun ja mustan yhdistelmää oli käytetty tyylikkäästi myös seuraavassa eli Kannustalon Harmaja Saimaassa (kohde nro 6).

Vanhat kirjat voi kääntää kekseliäästi toisin päin kuten sisustussuunnittelija Susanna Vento on tässä oivaltanut! Itse kuulun niihin, jotka tykkäävät järjestää kirjat hyllyyn värijärjestyksessä, joten tämankaltainen harmonia kiehtoo. Ryijy voi myös toimia mattona eikä päiväpeittoa tarvita, sillä nyt on lupa pedata vuoteet rennosti!Mikkelin messutaloissa on betonipinnan ystäville paljon katsottavaa, sillä lattia on jätetty useassa kohteessa betonille tai käytetty saunatiloissa ym. sisustusbetonia. Tässä asuntomessujen kohde nro 24. Minun Loft:
- Talon sisustuksen tavoitteena on ollut luoda funktionaalinen ja yhtenäinen kokonaisuus läpi talon, loftmaisella otteella!

Siinä on onnistuttu loistavasti ja talon spa-osasto suorastaan houkuttelee kylpemään (huomaa epäsuoran valaistuksen tuoma lempeä tunnelma).- Tämä makea betonilavuaari sen sijaan löytyy kohteen nro 10. Honka Ink yläkerrasta!

Kohteessa nro. 18 Casa Wellikulho on sisustuksessa käytetty erilaisia Ninnimoi Design printtitauluja. Yläkerran aulan ahtaasta portaiden vierustasta on huomio viety taidokkaasti Airamin kiinteillä kattovalaisimilla, jotka olivat minusta veikeät kuin asfalttitien kaistamerkit ;)- Airam valaisin on muuten myös tässä Kannustalon sisääntuloeteissä olevan seinämaljakon yläpuolella.

Valaistuksesta kiinnostuneille tiedoksi, että asuntomessut ovat parina päivänä avoinna hieman myöhempään eli klo 22 asti, jolloin pääsee paremmin ihastelemaan taloja ja pihoja iltavalaistuksessa! Nämä jäljellä olevat päivät ovat 27.7. sekä 3.8.
- Korkeimmat keittiökaapit löytyvät messuilla kohteesta nro. 23 Talo Vahvaselkä. Aika paljon niihin saa kyllä sulloa joulukoristeita, niinkuin taloesittelijä sanoi, että ylimmätkin kaapit saa hyötykäyttöön!- Paras kierrätykseen keskittynyt kaappiryhmä löytyy kohteen nro 8. Villa Saimaanhelmi keittiöstä. Kohteen sisustuksesta vastaa Kirsi Valanti ja talon vaalean keittiön kulmasta löytyy todella monipuolinen jäte/kierrätyskeskus, jonne kannattaa ehdottomasti kurkistaa, jos ekologisuus ja kierrättäminen ovat lähellä sydäntä.

Messujen hulppeimmat kellaritilat löytyvät kohteesta nro 9. Villa Sukka. Vai mitä sanotte tästä? Ei nimittäin heti päällepäin uskoisi, mitä kaikkea rinnetaloon kätkeytyy:Huomenna blogissa käynnistyy ARVONTA, jossa palkintona on lippuja Mikkelin asuntomessuille. Nyt kannattaa siis pysyä kuulolla, jos et ole vielä ennättänyt Mikkeliin!


Asuntomessut Mikkelissä 14.7.-13.8.2017

1 kommentti

  1. Postauksesi vahvistaa sen, mitä olen näistä asuntomessuista jo tuumannut:
    aivan ihanan valoisia ja tilavia asuntoja, joissa on pienin asioin saatu aikaa luksustunnelma!
    Jostain näin juuri kuvia messutaloista 10-15 vuotta ja melkein järkytyin... Saa nähdä, käyköhän näillekin ihanuuksille joskus niin :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★