Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ASUNTOMESSUT 2017: KANNUSTALO HARMAJA SAIMAA


Korkeat männyt halkovat kesätaivasta ja lokin kirkuna kaikuu korvissa. Kannustalo Harmaja Saimaa seisoo ylväänä rinteessä ja pihapiiri houkuttaa astumaan lähemmäs.

- Musta julkisivu sopii luontoon hyvin ja messutalon sisäänkäynti on Harmajalle tyypillinen.


Harmaja-talomallisto on suunniteltu yhteistyössä sisustussuunnittelija Helena Karihtalan kanssa. Harmaja on arjessa toimiva, rento, moderni, valoisa ja avara omakotitalo. 

- Messutalo Harmaja Saimaa on makeasti maustettu loft-henkeen ja olohuoneen sisäkatto kohoaa yli kuuteen metriin! 

Harmaja-talon sisätilojen suunnittelussa toiminnot keskittyvät suuren yhteisen tilan – modernin tuvan – ympärille, missä kokataan, syödään ja nautitaan yhdessäolosta. Makuuhuoneet ja kosteat tilat on rytmitetty tämän valoisan keskitilan ympärille. Kannustalo Harmaja Saimaan sisustussuunnittelusta vastaa kaksi alansa huippua: Pintamateriaalit ja kiintokalusteet ovat Kirsi Valantin valitsemia. Susanna Vento vastaa Harmaja Saimaan kalustuksesta ja stailauksesta. Messutalon ruokailutilassa on Susannan itse sekoittama tumman punainen värisävy, joka tulee myöhemmin Tikkurilan valikoimiin. 


- Suuret maisemaikkunat päästävät luonnon osaksi sisustusta ja jyrkkään kalliorantaan rakennetut portaat ovat kuin ankkuriköysi kimmeltävien Saimaan aaltojen ja rinnetalon välissä. 

Koko talon levyinen terassi on osittain lasitettu ja tarjoaa sen vuoksi mahdollisuuden nauttia upeista maisemista terassilta käsin vaikka ympäri vuoden.


- Mustaa maustaa vaalea puu, jota löytyy niin seinistä kuin sisäkatoistakin

Oleskelutilojen lattiassa on suuri harmaa laatta, joka sekin on tulossa Kannustalon valikoimiin. Myös mustat sisäovet ovat tyylikkäät. 


- Tämä kohta eteisessä pakottaa pysähtymään hetkeksi, sillä näkymä olohuoneeseen ja keittiöön on sangen herkullinen! Huomaa mainio idea: Airamin valaisimen alla on seinämaljakko!

Kannustalossa on Topi-Keittiö, jonka suuri saareke on tyylikkäästi mattamusta. Yksi seinä on kokonaan vaaleaa kaapistoa - ja mitä luksusta onkaan kaksi aamiaiskaappia vierekkäin! Rungon sisään liukuvien ovien taakse voi piilottaa tiskit ja leivänmurut katseilta piiloon!


- Etupihan maisematkin ovat aika makeat, vai mitä? Kodinkoneet on keittiössä integroitu kalusteovien taakse ja pakastin sijoitettu keittiön sijaan kodinhoitohuoneeseen. 

Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, lisäksi talossa on parvi omalla näköalaterassilla. Myös molemmista alakerran makuuhuoneista on pääsy terassille. Vuoteet on pedattu rennosti pellavatekstiilein ja kaikki on harmoniassa keskenään.


- Pisteenä iin päällä messutalossa on hulppea kuntosali järvinäköalalla - ja man-cave! Älkää unohtako kurkata myös niitä!


Kannustalo Harmaja Saimaa on suunniteltu asukasperheen toiveita kuunnellen ja siinä on taidokkaasti osattu ottaa huomioon taloa ympäröivä luonto ilmansuuntineen. Rinnetontti ei korkeuseroineen ja kallioineen ole helpoimmasta päästä rakentaa, mutta Kannustalo on onnistunut siinäkin tyylikkäästi. 

- Sanoisin, että tässä on messurakentamista taidokkaimmillaan!


Yhteistyössä: KANNUSTALO OY


Asuntomessut Mikkelissä 14.7.-13.8.2017

1 kommentti

  1. Sopii hyvin maisemaan, varmasti ihan huikea paikan päällä. Olen saanut täällä meillä mäntypuista niin kyllikseni, että mäntypuita en enää tontilleni huoli. Entisen talon pihamaalla tuli hikoiltua kerran jos toisenkin männynneulasten kanssa, jotka ovat täällä ihan hillittömän suuria ja niitä on paljon.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★