Sisustus & lifestyle since 2009

Search

YKSI ON YKKÖNENYhteistyössä HANNAH HOIJAR 

Ennen kuin rakennustarkastaja voi myöntää muuttoluvan uuteen kotiin, pitää tiettyjen perusasioiden olla kunnossa: lämmitys ja ilmanvaihto säädetty, sähkötarkastus tehty, ruuanvalmistus-, wc- ja peseytymismahdollisuus kunnossa, turvalliset porrasaskelmat, jätehuoltosopimus voimassa, roskis ja postilaatikko kadun varressa + talonumero asianmukaisesti kiinnitettynä. Näiden lisäksi tarvitaan pöytäkirjat sähkö- ja lvi-tarkastuksista, hormikatselmuksesta sekä verottajalle on tehtävä ilmoitus rakennusaikana käytetyistä urakoitsijoista + työntekijöistä + heille maksetuista palkoista. Paljon on siis muistettavaa laskujen, loppusiivouksen ja muuttokuorman lisäksi! 

Osoitejärjestelmä on osa kansalaisten turvallisuutta. Tarkka ja kattava osoitejärjestelmä auttaa merkittävästi mm. pelastusviranomaisten toimintaa hätätilanteessa. Kaupunki pystyttää kadunnimikilvet kaikille osoitejärjestelmän mukaisille teille ja kiinteistön omistajan velvollisuus on hankkia ja asentaa osoitenumerokilpi. Osoitenumeron olisi myös hyvä olla valaistu.


Talonumerointi on käytännössä Suomessa sangen kirjavaa, ehkäpä juuri siksi, että se on kiinteistön omistajan vastuulla. Toisinaan talon numeroa voi olla hieman hankala huomata, sillä se voi olla liian pieni, sijoitettu hassusti tai jätetty valaisematta. 

- Onpa kotisi uusi tai vanha, niin oletko miettinyt, onko sinun kotisi talonumero kunnossa? - Keväällä etsin liki turhautumiseen saakka rautakauppojen valikoimasta mustaa talonumeroa 1

Tuloksetta! Kaikki löytämäni olivat nimittäin joko liian pieniä, väärän värisiä tai fontti oli kummallinen (ykkönen voi tietyllä fontilla nimittäin näyttää jopa seiskalta!). Niinpä ilahduin, kun löysin yrittäjän nimeltä Hannah Hoijar, jonka verkkokaupasta saa tyylikkään talonumeron haluamallaan fontilla ja minkä kokoisena vaan. 


- Meillä oikeastaan ainoa järkevä paikka, josta talonumero näkyy kadulle asti ja on myös valaistu pimeän aikaan, on terassin ensimmäinen pylväs (pylväät on valaistu ledinapein).


Vain yksi on ykkönen

Kauniisti kääritty paketti saapui tilauksen tekemisen jälkeen nopeasti ja numero oli helppo kiinnittää, sillä kaikki tarvittava ohjeineen oli mukana. Materiaali ja kiinnitysmekanismi on suunniteltu siten, että talonumero kestää Suomen säänvaihtelut. Meidän talonumeromme on kooltaan 30 cm

- Ja jos sopivaa fonttia ei löydy valikoimasta, niin Hannah auttaa kyllä, sillä maailmahan on fontteja pullollaan.


Alekoodi

Hannah haluaa tarjota Sally's blogin lukijoille special edun talonumeroista eli kaikkiin 31.10.2017 mennessä tehtyihin tilauksiin saat 20% alennuksen kirjoittamalla ennen maksamaan siirtymistä verkkokaupan "promo code" laatikkoon alekoodin countrysally.

- Ostoksille pääset tästä!


Hannah Hoijar uniikit talonumerot löytyy myös instagramista ja facebookista.


Tuote saatu bloginäkyvyyttä vastaan. Sally kiittää!

2 kommenttia

  1. Joskus numerot ovat niin piilossa, että niitä ei meinaa löytyä millään...Ihanaa lokakuuta <3

    VastaaPoista
  2. No jo on komea pytinki!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★