Sisustus & lifestyle since 2009

Search

LOMAN TARPEESSA


Oltiin uhrattu kaikki vuoden vapaa-ajat raksalle ja saatu just viimeisetkin tavarat kannettua uuteen kotiin, kun facebook-seinälleni ilmestyi Holiday Clubin ilmoitus, jossa etsittiin lomatestaajia.

- Mä ajattelin silloin, että wau, oispa makeeta päästä viettämään romanttinen viikonloppu kaksistaan ja huuhtoa raksavuoden pölyt pois kehosta ja mielestä!


Yllätys oli melkoinen, kun syyskuussa puhelin soi ja saimme kuulla, että meidät on valittu yli 4000 hakijan joukosta niiden 10 pariskunnan joukkoon, jotka pääsevät valitsemaansa Holiday Clubin kylpylään viettämään romanttista viikonloppua kahden! 

- Valitsimme paikaksi Tampereen Kylpylän ja ajankohdaksi lokakuun viimeisen viikonlopun. 


Holiday Club Tampereen kylpylä sijaitsee 1899 rakennetussa Lapinniemen Puuvillatehtaana alunperin toimineessa idyllisessä vanhassa tiilirakennuksessa Näsijärven rannalla. Uusi ja vanha vuorottelevat tiloissa taidokkaasti ja kylpylän läheistyyteen valmistui 2002 erillinen hotellirakennus, jonka 10. kerroksen huoneestamme avautui näkymät Näsijärven aalloille. 

- Auringonlaskut ovat kesällä täällä varmasti pyörryttävän upeita!


- Kylpylärakennuksessa sijaitseva ravintola Arthur tarjoilee hienostuneita annoksia & Classic Pizza leipoo yhdet Tampereen parhaista pizzoista. Ruoka totisesti maistuu altailla polskimisen jälkeen!


Oli luksusta viettää aikaa kahden #kullankanssa, nukkua pitkään, pulahtaa kylpylän rentouttaviin poreisiin ja käydä valmiiseen pöytään. Yhdet pizzat syötiin sängyssä loikoillen (ettehän kerro lapsille) ja toisena iltana maltoimme piipahtaa hetken kylpylän ulkopuolella, kun Tuntematon sotilas oli ensi-illassa. 

Kiitos ihanasta viikonlopusta Holiday Club Tampereen kylpylä! 


Vinkit! 

Tampereella on paljon nähtävää ja koettavaa: teatterit, ostospaikat, ravintolat, kahvilat, upeat nähtävyydet, Särkänniemi, Näsinneula, Milavida, Moro Sky Bar, Klubi, Vapriikki, Arboretum, Pyynikin näkötorni ym. Täällä saa viikonlopun kulumaan kuin siivillä!


15 avioliittovuoden, 3 lapsen ja 2 talonrakennuksen jälkeen on mukava huomata, että olemme yhä hulluina toisiimme! ♥ Parisuhteessa on tärkeää viettää laatuaikaa kahden, mutta ihan yhtä tärkeää on muistaa huomioida puolisoa pienillä teoilla arjessa. Se toimii ainakin meillä!

12 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä kylpyläviikonloppu hemmotteluineen tuli kyllä niin tarpeeseen! ♥ Aina ei tarvitse lähteä kovin kauas päästäkseen irti arjen pyörityksestä.

   Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
 2. Oi vitsi miten ihania kuvia! Tuollaiset viikonloput on kyllä todella ihania, ja varmasti tuli myös tarpeeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, veit jalat suustani! Suunniteltiin just, että taidetaan ottaa tämä tavaksi ;DD

   Poista
 3. Kuvat saivat hymyn huulilleni niissä oli aistittavissa onnellinen viikonloppu<3 Tampereen kylpylässä olen joskus käynnyt ja on paras kylpylä minkä tiedän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Me ollaan aina osattu nauttia pienistä hetkistä ja nauraa toisillemme (ja itsellemme). ♥ Huumori huoltaa sydäntä ja tekee hyvää myös parisuhteelle. Mieheni sanoikin, että tämä kylpyläviikonloppu oli niinkuin kuin auton määräaikaishuolto: tarpeellinen ja hyvä tehdä säännöllisesti, jotta kaikki pelaa! ;DD

   Poista
 4. Mukava paikka. Olen ollut tulla mun lasten kanssa :) Vietettiin tyttöjen viikonloppu. Pojat sai jäädä kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta! ♥ Meidänkin tytöt halusivat heti kuvat nähtyään päästä itsekin Tampereen kylpylän poreisiin ;DD

   Poista
 5. Ihania kuvia, välittyy kuvista että olette edelleen rakastuneita ja teillä on ollut kiva vko loppu :)
  Vois ottaa käyttöön omaan sanavarastoon tuon määräaikaishuolto, hauskasti sanottu! Ihanaa viikkoa sinne ja taas varmasti jaksaa paahtaa täysillä menemään kun on tuommoinen luxsus vko loppu takana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! ♥ Mun mies on autoalalla, joten termi tuli siltä sangen luontevasti ;DD Ja olihan se ihan oikeessa siinä. Taas nimittäin jaksaa jatkaa yhteistä matkaa!

   Loman jälkeen onkin ollut aika tekeminen päästä taas kiinni arkeen, kun mieli lepää vielä tuossa ihanassa viikonlopussa, mutta eiköhän se tästä... Täytyy ottaa ehdottomasti uusiksi!

   Poista
 6. Miks jotain 35v väittää olevansa 48?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi vaan! Julkaisen kommenttisi poikkeuksellisesti, vaikka olet kirjoittanut sen anonyyminä. Tää on vaan niiiiin hauska, etten voi lakata nauramasta... En väitä olevani 48, vaan OLEN ihan oikeasti 48. Kiitos kohteliaisuudesta, jos tarkoitit, että olen hyvin säilynyt ♥

   Ihanaa Vappua!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★