Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SISUSTUSVUOSI 2020 KÄYNTIIN


- Leppoisaa Loppiaisiltaa! Keräsimme kuusen ja joulukoristeet jo pois, mutta paperitähdet saivat vielä jäädä ikkunoihin.

Runsaan joulun jälkeen koti näyttää yhtäkkiä avaralta, hieman tyhjältäkin. Aina yhtä haikeaa on laittaa joulu pois, odottamaan seuraavaa joulua, mutta samalla siinä on jotakin viehkoa jälleen näkemisen riemua, sillä tiedän jo nyt joulun jälleen palaavan kuin rakkaan ystävän.. 


Vapautuva tila antaa mahdollisuuksia uudelle ja uudistumiselle. Yhtä lailla itsekin tuntee kaipaavansa tilaa ympärilleen, sellaista tietynlaista seesteisyyttä ja selkeyttä. Niitä tavoittelen tänä vuonna. 


Joulukukkien ja havujen jälkeen heinät tuovat kaivattua pehmeyttä sisustukseen. Meinasin jo laittaa kaikki joulukukat pois, mutta onneksi huomasin, että terhakka amaryllis kasvattaa sieltä vielä yhtä uutta kukkavartta.


Less is more

Aion tänä vuonna olla enemmän läsnä perheen ja mulle rakkaitten ihmisten elämässä ja viettää vähemmän aikaa somessa. Aloitin sen jo syksyllä ja voin suositella. Tänä vuonna aion myös tehdä enemmän niitä asioita, joista oikeasti tykkään. Se tarkoittaa, että pitää uskaltaa ja voida sanoa "ei" ja heittää kaikenlainen teeskentely romukoppaan. Tässä iässä se onneksi onnistuu jo melko hyvin ;) 

- Mitä sinä aiot tehdä enemmän tänä vuonna 2020?

Kamiina Jotul F373 Advance

1 kommentti

  1. Kiitos ihana. Kiva, kun jätit merkin käynnistäsi <3

    Happy Sunday!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★