Sisustus & lifestyle since 2009

Search

UUSI MATTO MAKKARIIN


Meidän makkariin tarvitaan uusi matto. Master bedroom on aika suuri, joten mattokin saisi olla sen verran iso, että se yltäisi vuoteen molemmille puolille ja osin myös sen alle. Esim. 200 x 300 cm tai 200 x 350 cm koko voisi olla hyvä.  

Yksi valintakriteeri on myös, että samasta matosta löytyisi muitakin kokoja, sillä sängyn päätyseinän takana sijaitsevaan walk-in-vaatehuoneeseen tarvitaan käytävämatto -tyyppinen pitkä matto. 


- Olen alustavasti miettinyt tänne VM Carpetin Hattara -mattoa. Onko sulla kokemuksia siitä tai suositteletko kenties jotain muuta? 

Hattara olisi ainakin ihanan tuntuinen jalkojen alla, mutta onkohan valkoinen kuinka "off white" eli näyttääköhän keltaiselta? En oo ostanut tammikuun alennusmyynneistä tänä vuonna yhtään mitään (muutaman euron joulupaperilöytöä lukuunottamatta) joten sitten kun tämä mattoasia on saatu päätettyä, tulee verhojen vuoro. Meillä ei talossa ole edes verhotankojakaan vielä, joten ihan lähtökuopissa ollaan. Toki meiltä löytyy monenlaisia verhoja ennestään, jotka täytyy jossain vaiheessa kokeilla, mutta asia kerrallaan. Niin, ja nuo taulutkin pitäisi saada myös kehyksiin ja seinälle!


Makuuhuoneen raitatapetti Lexington
Päiväpeitto TineK Home
Cross yöpöydät Roomlight

2 kommenttia

 1. VM Carpetin Hattara on ihanan tuntuinen, valkoista väriä en osaa kommentoida (et taittaako keltaiseen). Olen joskus ottanut mattoliikkeestä muutaman eri mallin ja värin kotisovitukseen jotta näkee mikä sopii parhaiten. Mistä tuo makuuhuoneen musta nojatuoli on hankittu? -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä taidan kallistua Hattaraan. Eichholtz tuoli on hankittu Don Goffosta. Meillä on niitä tämä musta & valkoinen (alakerrassa).

   Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★