Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TALO TÄHTIKALLIO ON MYYNNISSÄ ☆


"The best time for new beginnings is now." ☆ 

- Päätettiin laittaa meidän talo myyntiin, sillä on tullut aika mennä elämässä eteenpäin. 

Talo Tähtikallio on aito Kannustalo, joka on lähtöisin minun kynästäni eli talo on räätälöity täysin meidän toiveiden mukaan ja sen vuoksi näitä on vain tämä 1 kpl Suomessa. Talo on rakennettu 2016-2017 ja lämmitysmuotona on edullinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Talossa on 5 makuuhuonetta, olohuone, suuri keittiö, ruokailutila, kodinhoitohuone, 2 kylppäriä, sauna, 2 veskiä, 2 vaatehuonetta, suuri tekninen tila/ lämmin varasto sekä 80 m2 terassia. Tontti on oma, taloon on kytketty 2 auton katos sekä 17 m2 lämmin varasto. 

Jo suunnitteluvaiheessa meille oli tärkeää valon esteetön kulku talossa, joten huoneiden sijoitteluun on käytetty aikaa ja ne mietitty talon sijainnin, ilmansuuntien sekä omien toiveiden mukaan. Valoahan tässä mäen päällä riittää, kuten olette kuvista tottuneet näkemään ja klassinen amerikkalaistyyli tuo taloon oman rohkean twistinsä. Parasta talo Tähtikalliossa on mielestäni juurikin valo sekä suuri saarekekeittiö ja master bedroomin pariovista avautuva hulppea etuparveke, joka luo talolle omanlaisensa ilmeen - ja josta voi kesäaikaan ihailla mitä upeimmat auringonlaskut.


TALO TÄHTIKALLIO ☆

Huoneistoala: 93 + 88 = 181 m2

Kerrosala: 134,5 + 98 = 232,5 m2

Lisätiedot ja esittelypyynnöt: ROOF LKV Jaakko Simola +358 44 730 0145 jaakko.simola@roof.fi

Talon myynti-ilmoitus löytyy etuovi.com 

EDIT 2023: Olemme vaihtaneet välittäjää. Talon myynti-ilmoitus löytyy etuovi.com 


- Ai mitä seuraavaksi? 

No, uudet unelmat odottavat, sillä 3. rakennusprojektin suunnitelmat kutkuttelevat jo mukavasti mielessä. Talo Tähtikallio tulee varmasti saamaan uudet arvoisensa asukkaat. 


Jutun kuvat: ROOF.fi - Kiinteistönvälitystä Tampereella

Ei kommentteja