Sisustus & lifestyle since 2009

Search

NAANTALI SPA HOTEL

Naantali Spa Hotel toivottaa tervetulleeksi!
Asuntomessureissulla yövyimme Naantalin kylpylässä. Sijainti on messukävijälle ihanteellinen ja kyllähän kylpylän poreissa on sangen mukavaa huljutella jalkoja messupäivän päätteeksi. Vietimme samoihin aikoihin myös 20-vuotis hääpäiväämme, joten kuohuviini huoneessa oli ihanan romanttinen yllätys ♡♡

Huone Seaside Suite

Vuonna 2019 uudistetusta kylpylähotellista löytyy monipuolisia majoitusvaihtoehtoja. Huoneemme oli aurinkoterassilla varustettu Seaside-huone, josta oli nimensä mukaisesti näkymä merelle. Pieni miinus siitä, ettei tämän hintainen huone ollut ilmastoitu. Yöllä mereltä nousi ukonilma ja sää oli hiostava. Saimme kuitenkin seurata salamointia aitiopaikalta.

- Seaside-huoneeseen kuuluu lasiseinäinen kylpyhuone ammeineen, joka mieheni sanoin sopii "rohkeille pareille" tai ainakin vähintään tällaisille 20 vuotta naimisissa olleille, jotka on nähneet jo kaiken! Kylppäristä näkyy huoneeseen nimittäin ihan kaikki!
Naantalin kylpylään on helppo saapua omalla autolla. Auton voi myös jättää päiväksi hotellin parkkiin, sillä pyörillä kulkeva "kaupunkijuna" ajaa mm. reittiä Naantali Spa - Muumimaailma. Muumimaailma sijaitsee kylpylästä noin 15-20 minuutin kävelymatkan päässä ja sinne voi reippailla halutessaan vaikka rantaa pitkin kulkevaa reittiä. Naantali Spasta ei välttämättä edes tarvitse lähteä minnekään, sillä  tarjolla on ihania hoitoja ja kylpylähotellista löytyy altaiden ja saunojen lisäksi putiikkeja, kampaamo, kuntosali, hohto-minigolf, kahvila, allasbaari sekä 3 erilaista ravintolaa. Mutta onhan Naantalin vanhakaupunki toki aivan ihastuttava näin kesäaikaan!

- Me söimme uinnin jälkeen pizzat kylpylän italialais -tyylisessä ravintola Rucolassa. Kaikki pizzat on mahdollista saada myös gluteenittomana (valmispohja).

Aamiainen

- Aamiaista tarjoiltiin kahdessa salissa, joten tilaa oli mukavasti. Ruokasalista näkyi saaristomaisema merelle ja hetken tuntuikin kuin oltaisiin oltu ruotsinlaivalla - vain lasien helinä puuttui! 

Aamiainen oli runsas, mutta gluteenittomaan aamiaistarjontaan olisin toivonut hieman enemmän vaihtoehtoja kuin karjalanpiirakan ja viipaleleivän sekä esim. mahdollisuuden ottaa munia ja pekonia eri tarjoiluastiasta kuin perusruokavaliota noudattavat hotellivieraat (tavalliset karjalanpiirakat olivat aivan viereisessä lämpölaatikossa). Onneksemme aamiaistarjoilija oli oman vilja-allergiansa vuoksi hyvin perillä gluteenittomista ravintosisällöistä ja hän toikin ystävällisesti minulle erikseen lämpimiä aamiaisruokia suoraan keittiöstä. Aamiainen on myös mahdollista saada lisämaksusta huoneeseen. 

- Kiitos Naantali Spa Hotel, me viihdyimme!
- Olimme varhain liikkeellä, koska kiirehdimme Asuntomessuille. Huoneen luovutus on hotellissa klo 12 ja monet olivat kuvanottohetkellä vielä aamiaisella ja sen jälkeen polskimassa kylpylässä.


Majoituksen hinnasta saatu alennusta - Sally kiittää!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★