Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SISUSTUSJULISTEET DESENIO.FI

- Sisustusjulisteiden avulla on helppo muuttaa kodin ilmettä. Julisteiden valitseminen Desenio.fi julistekaupasta onkin sitten jo vaikeampaa, sillä ihania julisteita on niin paljon!

Sain valita Deseniolta sisustusjulisteita ja katsokaa, mitä ihanuuksia löysin. Meri, hiekka ja heinät jaksavat viehättää mua vuodesta toiseen ja tunnen jo melkein merituulen kasvoillani, kun katson näitä luontoaiheisia julisteita. Ekan kuvan julisteet ovat DUNE GRASS 50x70 ja CALM SAND DUNES 50x70.

Myös mustavalkoiset sisustusjulisteet ovat vuodesta toiseen omia suosikkejani ja sopivat mielestäni monenlaiseen sisustustyyliin. Desenion valikoimasta löytyy niin pilvenpiirtäjiä, muotia, eläinaiheita kuin elokuva- kuin musiikkiaiheisiakin julisteita. Saman huoneen ilme muuttuu täysin julisteita vaihtamalla.

Valitsin meille Desenion valikoimasta nämä musa-aiheiset taulut BLACK QUITAR 50x70, THE MICROPHONE 21x30 ja VINYL RECORD 30x40. Ne pääsevät myös uudessa kodissamme ansaitusti seinälle.

Nyt sullakin on mahdollisuus tilata kotiisi omannäköisiä julisteita DESENIO.FI nettikaupasta.

Deseniolla on parhaillaan käynnissä FLASH SALE eli tänään 4.7.2022 klo 23:59 asti on mahdollisuus saada 50% ALENNUS julisteista ja 10% ALENNUS kehyksistä. 

Ilmainen toimitus yli 49 € ostoksesta • Toimitetaan 3-5 arkipäivässä.Julisteet saatu. Sally kiittää!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★