Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ELOKUUSSA 2020


Kaunis ja lämmin elokuu on takana päin. Muutamina päivinä saatiin kunnon sadettakin, mutta pääosin kuukausi oli lämmin ja ihana. Oma hyötypuutarhamme antoi runsaasti satoa (omppuja, perunaa, sipulia, salaattia, vadelmia, pensasmustikkaa, viinimarjaa ja karviaisia), mutta luumupuu Sinikka ei tehnyt tänäkään vuonna yhtään hedelmää. Joskohan "nirso neiti" sitten ensi vuonna olisi jo täysi-ikäinen ja tuottaisi ekat hedelmät (2016 syksyllä istutettu)..

Koulut alkoivat, harrastukset samoin ja ekat flunssatkin sairastettiin (ja koronat testattiin). Viikonloppuna vietettiin Venetsialaisia ja pidettiin pitkästä aikaa takassa tulta. Elämä siirtyy sisätiloihin ja rutiinit alkavat pikkuhiljaa sujua. Hallitus antoi maskisuosituksen ja Habitare ilmoitti, että jokasyksyiset sisustusmessut on peruttu. Harmi, sillä olin odottanut niitä kovasti (messuja siirrettiin jo kertaalleen ja ne piti järjestää poikkeuksellisesti marraskuussa 2020). Asuntomessut sentään järjestettiin, mutta nekin hieman poikkeusjärjestelyin. 

- Saas nähdä, mitä kaikkea muuta vielä tulee/ jää pois, ja kuinka pitkään esim. etätyösuositukset ja lomautukset työpaikoilla jatkuvat. Isot tsempit kaikille näiden asioiden & toimeentulon kanssa kamppaileville!

3 kommenttia

 1. Kivoja muistoja! :) Blogissani kuukausikollaasihaaste jos kiinnostaa osallistua: http://www.pienilintu.fi/2020/08/elokuu-kollaasihaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lintunen, täytyypä tulla vastavierailulle :)

   Mukavaa alkanutta syksyä!

   Poista
 2. Kaunis kollaasi!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★