Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Kiltit ja mukavat

Muistatteko nuo ihastuttavat Barbapapat 80-luvulta? Jotka osasivat muuntua miksi tahansa ja joiden seikkailut olivat vertaansa vailla? Ovat nimittäin meidän muksujen ehdottomat suosikit tällä hetkellä ja onneksemme värikkäitä Barbapapa -tuotteita löytyy ilahduttavasti myös kaupoista. Pikkusiskolla on valikoima Barbapapa-pikkareitakin, paitoja ja yökkärissäkin komeilevat Barbapapa + Barbamama. Mutta olisittepa kuulleet meidän lasten riemunkiljahdukset, kun Ruotsin reissulla löydettiin nämä ihastuttavat "papupehmot" ja kun ei osattu valita, niin ostettiin kaikki Barbaperheen 7 lasta (heh, onneksi barbalapsia tosiaankin on vain seitsemän eikä viisitoista tai kaksikymmentäviisi)!

Mutta Barbapapa dvd-elokuvat tuntuvat olevan kiven alla... Yhden olen onnistunut löytämään viime keväänä kirpparilta, josta olen hyvinhyvin iloinen. Mutta mahtaisitko Sinä tietää, mistä niitä voisi ostaa/tilata? Tai lojuuko Sinulla kenties Barbapapa-dvd ylimääräisenä?

Sunnuntaiterkuin,

6 kommenttia

 1. Siis ihan ensiksi pitää kommentoida noita pikkusiskon tajuttoman ihanan pitkiä silmäripsiä! Huoh, kun itsekin saisi tuollaiset :)

  Meillä ei ole tullut vielä Barbababa-kautta, mutta ajattelin sujauttaa joulupaketteihin jotain Barbababa-aiheista. Jossain olen niitä dvd:tä nähnyt...ettei vaan olisi ollut Cittari.

  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Moikka! Ihanat not Barbapapat! Meillä ei ole oikeastaan ikinä ollut niitä leluina tai leffoina, eikä kirjoinakaan. Ei tyttö eikä pojatkaan ovat olleet kiinnostuneita niistä ,mikä on aika omituista koska ne ovat värikkäitä ja pulleita.... Kaikilla lapsilla omat suosikinsa. Meillä ei Muumitkaan ole ollut pop.
  Rupesin oikein miettimään, milläkö NE ON leikkinyt????? Aika menee niin nopeasti ja tuontyyppiset asiat unohtuu ....
  Kivoja Stockholm-kuvia olet tarjonnut meille. En ole pitkään aikaan käynyt. Ehkäpä talvella...
  Mukavaa alkuviikkoa,
  Lotta

  VastaaPoista
 3. Ensinnäkin tosi kivoja kuvia Tukholmasta. Oli ihan pakko tutkia tuo www.vildhalloninredning.se, näytti niin kerrassaan herkulliselta :)

  Ja teidän pikkusisko on joka kuvassa niiiiiin suloinen. Nuo ripset ovat ihan uskomattomat! Meillä on myös katsottu Barbapapaa, mutta kaapista löytyy vain VHS-kasetteja. Onneksi on vielä tallessa yksi nauhuri, jolla niitäkin voi katsella. Nuoriso nimittäin katselee edelleenkin niitä silloin tällöin, samoin kuin vanhoja muumejaan ym. Ja minustakin on hauska katsoa niitä pikkuvieraittemme kanssa (heh, hyvä syy katsoa piirrettyjä :). Aurinkoista syysviikkoa sinne!

  VastaaPoista
 4. Nyyh, ei ollut ainakaan meidän Cittarissa, Anttilassa eikä Prismassakaan noita Barbapapa dvd:itä :/

  Eikä löydy cdon.comista, ei liioin discshopista...

  Mutta kiitos kaikille kommentoimassa käyneille! Jokainen viesti lämmittää sydäntäni kovin <3. Aurinkoista syysviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Meillä ei Anni 7v tykkää niistä, ja äiti on siis ihan nyyh!!!
  itse kun tykkäsin Barbapapoista ihan tosi paljon.
  Käännytystyö siis täällä jaktuu. :)

  VastaaPoista
 6. Ihan ekana minäkin kommentoin oi miten ihanat ripset!!

  Ihanat barnababat!Enpä muista niitä nähneeni missään mutta täytyy pitää silmät auki...!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★