Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Annoin pikkusormen...

"Annoit pikkusormen... ja se vei koko käden!"

Elämään tuli aimo annos draamaa lisää, sillä vaihdoimme viikonloppuna Ektorppeihin mustat päälliset. Juu-u, ne tarttuivat mukaan viimeksi Ikean reissulta, vähän kuin heräteostoksena. Ja oikeastaan mies niitä Ikeassa ehdottikin ;) Mikä valtava muutos entiseen. Kotimme on ollut tähän asti valkoisen vallankumouksen kourissa ja tavara toisen perään on saanut ylleen valkoisen maalihunnun. Olohuoneessa ei juurikaan muuta mustaa ole tähän asti ollut kuin takan lasiluukku....


Nyt valkoista ja cappuccinon beigeä maustaa kodissamme musta/hiilenmusta, kuin makea lakritsi. Olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen, kun alun shokkireaktiosta siellä Ikean varastohyllyjen välissä selvisin ---ja mies ei voinut kuin suostua jatkopyyntöihini, sillä naisen logiikallahan oli uudistuneeseen olkkariin saatava tietenkin myös uusi matto, uusi kattolamppu ja haettava Pentikiltä uusi musta varjostin jalkalamppuun + parit mustat tyynyt.
Vielä viikko sitten huomasin lykkääväni päällisten vaihtoa hamaan tulevaisuuteen ja selitteleväni mustan vallankumousta itselleni sillä, että moni ikäiseni nainen vetaisee kampaajalla ensimmäiset harmaat piiloon radikaalisti mustalla tai punaisella hiusvärillä, saati sitten vaihtaa yhdet sohvan päälliset. Mutta se on totta, että vaihtelu virkistää. Ja päällisethän ovat vaihdettavissa vaikka kevään tullen taas valkoisiksi. Viimeisissä kuvissa vielä kurkistus entiseen, valkoiseen olohuoneeseemme....

Mitäs pidät? Kumpi on parempi: black or white?15 kommenttia

 1. Oh my, upee!!! Tahtoo myös uudet päälliset :D ihan kuin eri huone, kivaa vaihtelua... Tykkään tästä enemmän, vaikkakin tuo valkoinen versio on ihana myös<3

  VastaaPoista
 2. HIENO MUUTOS!
  Kuin eri huone. Tykkään kovasti kuten myös valkoisesta versiosta. :)
  En tiedä huomasitko aiemmissa postauksissa kun meillä vaihtui päällinen myös vähän kuin vahingossa, (kun löytyi niin halvalla päällinen, ettei voinut olla ostamatta..) ja olen myös tykännyt uudesta tosi kovin.
  Ja mukavintahan on että sen voi aina vaihtaa taas valkoiseksi, kun siltä tuntuu ja ainkakin eron huomaa!! =)

  VastaaPoista
 3. WAU! Johan muuttui koko olkkarin tunnelma kertaheitolla. On hieno!

  Itselläni on kans juuri tälläinen tummien värien kausi meneillään. Liekö tämä syksy saanut sen aikaan?

  VastaaPoista
 4. Tykkään valkoisesta, mutta musta sopii tähän vuodenaikaan! Ihan kuin eri huone tosiaan, niin paljon voi väri saada aikaan...

  VastaaPoista
 5. Molempi parempi: valkoinen kevät/kesäolkkari ja musta syys/talviolkkari. Minäkin vierastin ennen mustaa ja myös punaista sisustuksessa, tuntuivat liian vahvoilta väreiltä molemmat. Nyt meillä on niitä molempia, mutta vain pikkuripauksina siellä täällä, tuovat niin mukavaa piristystä ja yhtenäisyyttä sisustukseen. Aina kannattaa kokeilla uusia ja hurjaltakin tuntuvia ideoita!

  VastaaPoista
 6. Olen huomannut, että todella monissa seuraamissani sisustusblogeissa on Ektorp sohva. Kivaltahan se näyttää ja varmasti just ton takia on niin suosittu, että siihen saa päälisiä vaihtamalla ihan uuden ilmeen, kuulema myös aivan ihanan pehmeä istua. Ehkä vaaleammat tyynyt laittasin :)
  Hyvältä siis näyttää molemmat versiot!

  VastaaPoista
 7. Kivoja kommentteja -- KIITOS!

  Laitoin valkoiset + beiget tyynynpäälliset just pesuun, joten siksi kuvanottohetkellä on hieman tummat tyynyt ;) Mutta muutoin näyttää siis musta olevan useimpien suosikki, eller vad?

  VastaaPoista
 8. Muutos on kyllä iso! Mutta en osaa päättää kumpi on parempi, koska molemmat ovat upeita! Jos kyseessä olisi minun olohuoneeni, niin käytännöllisyyden vuoksi valitsisin mustan (koska minulla on kotona yksi sotkeva mies ja yksi sotkeva lapsi!!! =))

  VastaaPoista
 9. Musta on ok mutta valkoinen parempi minun mielestä.

  Itse olen aina vähän ihmetellyt sitä että ihmiset vaihtaa syksyksi ja talveksi tummia juttuja sisustukseen. Minun logiikka sanoo, että kun ulkona on syksyisen synkkää, laitetaan kotiin valoisaa ja vaaleaa. Itse siis teen näin, tosin en nyt niin kovin paljon muutenkaan vaihtele mitään vuodenaikojen mukaan.. vaaleaa pidän läpi vuoden. Varmaan tämä johtuu osin siitä että meillä on aika pimeää sisällä ja pimeys vähän ahdistaa mua, koitan sitten valostaa vaaleilla matoilla jne.

  VastaaPoista
 10. Minua on kanssa alkanut kiehtomaan musta, harmaa ja valkoinen. Pikkuhiljaa kaikki vaihtuu näihin väreihin, huomaan. Tuo musta sinulla on ihan hyvä, ja voithan vaihtaa valkoisen taas kesäksi.
  Ja aivan ihana tuo matto, saako kysyä mistä ostettu ?

  VastaaPoista
 11. Kiitos jälleen kommenteistanne ;) Mukava huomata, että valkoisellakin on yhä vankkumattomat kannattajansa!

  Meidän kotimme vain on ollut niin kovin valkoinen. Siksi tuntuu kodikkaalta lisätä hieman kontrastia. Sitä paitsi pian sataa lumi maahan ja joka ikkunasta aukeaa valkoinen maisema. Sohvanpäälliset ovat lisäksi kauniit hiilenmustat, eivät lainkaan sysimustat.

  Hane: Matto on Iskun uutuusmallistosta 140 x 200 cm. Nimi on Palace ja lisätietoa löytyy täältä (kopioi litania selaimesi otsikkoriville) http://www.iskukoti.fi/koti/actions/customer_base/product/ProductView.action;jsessionid=384277159e9d16eb35b15e4e9f5b0c0c53ecd4f4b69e812d9c642e28267c30d0.e3uLax4Qb3mSe34KbNuQc30Rb350?selectedProductFamilyId=70670&productId=2495138&returnUrl=http%3A%2F%2Fwww.iskukoti.fi%3A80%2Fkoti%2Factions%2Fisku%2Fproduct%2FProductFamilySearch.action%3FproductFamilyId%3D70670%26page.currentPage%3D3

  VastaaPoista
 12. Sori. Matto on kokoa 160 x 230 cm kuten tuolta linkistä selviää. Ja saa myös punaisena!

  Vanhuus ei tule näemmä yksin..

  VastaaPoista
 13. Tykkään mysö enemmän mustasta!!
  Tosi hieno muutos! <3

  VastaaPoista
 14. kaunista!!! mä tunnetusti oon valkoisen kannattaja, mut upea tuo mustakin on, ihanaa vaihtelua tuo! :)

  VastaaPoista
 15. Hienot on mustakin. Huomaan, että itsellänikin on ilmestynyt sinne tänne musta terästys kellon tms. muodossa. Mutta tuo valkoinen on edelleen kyllä suosikkini. Meillä on kai sen verran pimeää, että valkoinen väri lisää valoisuutta. Mutta vaihtelu virkistää!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★