Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Kamera kaputt

Ei oo totta! Syysloma parhaassa vauhdissa ja kameran akku sanoi sopimuksensa irti. Siis tietenkin just nyt. Ei ota vastaan pihaustakaan virtaa. Kamerassa on ollut muutakin pientä vikaa (linssivirhettä ja sen sellaista) ja osien kulumista/ murtumista jo tähän mennessä +  kylmällä ilmalla imee akun tyhjäksi viidessä minuutissa, joten tämä on ollut odotettavissa.. Mutta täytyy todeta, että kiitettävästi tämä HP on pysynyt matkassa liki 3 vuotta, toisin kuin edeltäjänsä Canonin pokkarikamerat, joita mulla oli ennen tätä 2 kpl ja jotka kestivät noin vuoden käyttöä kumpainenkin eli takuuajan umpeuduttua olivat entisiä. Voitte uskoa, että kolmatta canonia en tohtinut sitten enää hankkia.Tämä uusin kameran raatoni on siis HP Photosmart R742 (kuva netistä, kalanraato on omaa tuunausta ;). Mutta mitä ihmettä mä nyt teen tämän vempaimen kanssa? Miten mikään ei enää nykyisin kestä...?

Millä kameralla sinä otat kuvia?!


-Sally-

5 kommenttia

 1. Oioi, ei kiva juttu keskellä syyslomaa tuollainen :( Mä ostin vuosi sitten Canonin PowerShot SX210 IS ja tykkään kyllä paljon :) Kivaa syyslomaviikon jatkoa <3

  VastaaPoista
 2. Juuri kun löysin blogisi! Toivottavasti saat pian toimivan kameran:)

  VastaaPoista
 3. Edellinen kamerani oli Canon PowerShot SX10IS ja se oli kovassa käytössä kaksi ja puoli vuotta. On vieläkin, sillä lahjoitin sen miehelleni, joka osti minulle Canon EOS 1100D:n. Eka järkkäri siis ja <3

  VastaaPoista
 4. Maria: Thanks. Mulla kun on vähän antipatioita canonia kohtaan, mutta harkitaan, harkitaan..

  champagne: Nou hätä! Kiva, kun olet löytänyt tiesi tänne ;)

  Hippokampustaja: Kiitos kommentistasi. Mäkin haaveilen ikiomasta järkkäristä, mutta sen aika ei taida olla ihan vielä. Tarvitsen kuitenkin rinnalle kunnollisen pokkarin, joten sen hankinta taitaa olla nyt.

  VastaaPoista
 5. OI KURJUUS!
  Mulla on kaks Canonia...varmaan kohta 7 vuotta vanha pokkari, joka edelleen kuvaa niin hyvin ku sen aikasella tekniikalla voi. Tosin hän jo viettelee eläkepäiviä kuvaillen vaan sillon tällöin kun toinen kamerani on Canonin EOS 50D. Molempiin olen kyllä todella tyytyväinen!

  -A-

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★