Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Think pink

Tämän perjantain tekee erityisen tärkeäksi Roosa nauha kampanja. Kampanja järjestetään tänä vuonna jo yhdeksättä kertaa Suomessa. Kampanjan tunnus on roosa silkkinauha, joka on rintasyövän vastaisen taistelun symboli ympäri maailman. Rintasyöpä on naisten yleisin syöpälaji ja siihen sairastuu elämänsä aikana joka kymmenes nainen. Mistään pikkuasiasta ei siis ole kyse. Voit olla mukana tukemassa kampanjaa monin tavoin. Kampanjan viralliset sivut löydät täältä.

Yhteistyökumppaneita ovat mm.
Anttila
Dove
Finnair
Geisha
Lindex
Pirkka
Yhteistyökumppaneiden tuotteet, joita hankkimalla voit tukea Roosa nauha kampanjaa löytyvät täältä. Aiheena rintasyöpä/ sen epäily kosketti minua itseäni henkilökohtaisesti viime keväänä ja kirjoitinki siitä blogissani. Voit lukaista tekstin halutessasi. Pääset sinne tästä. Minun tapauksessani tarina oli lyhyt ja sillä oli onnellinen loppu. Kaikki eivät kuitenkaan ole yhtä onnekkaita. Siksi on tärkeää olla mukana tukemassa tätä kampanjaa.

Pinkkiä perjantaita!

-Sally-

2 kommenttia

  1. ♥ Hyvä postaus tärkeästä aiheesta ♥

    VastaaPoista
  2. Tänään päällä pinkki Benettonin paita ja Tarjoustalosta on ostettu roosa nauha. Taidan ostaa vielä noita kampanja kukkia tärkeän asian puolesta <3

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★