Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Adventin sankarit


Meidän Isosisko täytti eilen 11v. Synttäreitä juhlittiin osin tilan ahtaudenkin vuoksi vain perhepiirissä. Suurin syy oli kuitenkin se, että tänään sunnuntaina vietettiin minun isäni 70-vuotis syntymäpäiviä. Vanhempani ovat muuttaneet eläkepäivikseen takaisin nuoruutensa opiskelukaupunkiin Tampereelle. Sankarin toiveena oli syödä kunnon pihvit jossain ravintolassa, joka oli olemassa jo tuolloin heidän opiskeluvuosinaan 60-luvun alussa. Päivänsankarin sanoja lainatakseni opiskelijoiden rahat menivät jo tuolloin aivan muuhun kuin ruokaan (kirjat kun olivat jo tuolloin turkasen kalliita.. ja ne "lasikantiset laulukirjat" varsinkin ;) Vaihtoehdot pihvipaikaksi vähenivätkin siis oitis ja tänään 4. Adventtina vietimmekin hienon iltapäivän Teatteriravintola Tillikassa, Hämeenkadun sydämessä. 1960-luvulla paikka oli tunnettu pyttipannustaan - ja on varmaan vieläkin - mutta maanmainiot härän pihvit nautittuamme voin mainiosti suositella paikkaa vaativammallekin nautiskelijalle. Juuri sellaiselle joka kaipaa ravintolaelämykseensä upeita Jugend -tyylisiä puitteita ja annoksiinsa makua ja silmänruokaa. Maa oli musta, säätila +3 ja tihkusadetta. Ja vain vajaa viikko jouluaattoon. Aivan uskomatonta! 

Hei kertokaa, mistä mä taion joulufiiliksen esiin?

-Sally-

5 kommenttia

 1. Tiedän paikan armahan. Todella hieno ruokasali. Ei uskois mitä löytyy kun sisälle pubin läpi painelee. Älä stressaa joulufiiliksestä, pääasia on että on hyvä fiilis. Jos sitten ens jouluna olis kaksinverroin enemmän sitä joulutunnetta ???

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos, just näin ajattelin itsekin. Lapset tuovat Joulun. Heidän ilonsa ja jännityksensä, jota tihkuu meille aikuisillekin. Ja joulumaa löytyy jokaiselta sydämestä ♥

  VastaaPoista
 3. Tammerkosken kuohut näkyivät hienosti ikkunapöydästä, Teatteriravintolan salin perältä. Kuinka monet kerrat olemme ajaneetkaan tämän kauniin paikan ohi.. Palvelu oli erinomaista, annokset samoin. Suosittelen! Pitänee varmaan testata kesäterassi ensi vuonna ;)

  VastaaPoista
 4. Voin tulla terassiseuraksi. En pistä vastaan

  VastaaPoista
 5. Ihanaa Joulua Sally sinulle!
  Reisussa ollaan koko joulu ja blogi on "telakalla";)
  T, Tilda

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★