Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Harmaa/valkoinen Joulu


Maa oli musta, mutta meidän Joulumme oli valkoinen. Tai oikeammin harmaa/valkoinen. Pöytä sai ylleen valkoisen liinan ja se katettiin harmain Teema -lautasin + Riviera Maisonin servetein. Hopeisen kynttilän liekki loisti hiljaa, kun nautimme perheen kesken rauhallisen joulupäivällisen, vain tilkka punaviiniä kruunaamassa hyvän aterian. Lapset odottivat malttamattomina saavansa avata paketit, jotka olivat ilmestyneet kuusen alle. Pian oli riemu katossa, kun lupa siihen heltisi. Elämme yltäkylläisyyden maailmassa, mutta Joulupukki oli onneksi pysynyt kohtuudessa eikä ollut toteuttanut ihan kaikkia lasten lahjatoiveita.Omat odotukseni sen sijaan ylittyivät moninkertaisesti, sillä sain sekä toivomani valkoisen TivoliAudion että Gantin tähtipeiton. Nyt mua ei taida saada tästä sohvannurkasta enää mihinkään.. Ainakaan ennenkuin suklaat on loppu ;)


Mitenkäs siellä, olitko Sinä ollut kiltti?

-Sally- 


9 kommenttia

 1. Ihanan harmosnisia kuvia, tykään todella!
  Ja oi mitkä ihanat lahjat, toi gantin peitto on niin wau!
  Jospa minäkin joskus lahjaksi sen vielä saan;)

  Ihanaa tulevaa uutta vuotta%hearts;

  VastaaPoista
 2. Sait mun haaveen, Tivoli Audion. Ja valkoisena nimenomaan! *kade* :)

  -Inanaa-
  http://whitefresh.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Marjo: Gantin tähtipeitto on ollut mun haave jo 5 vuotta. Onneksi en saanut sitä aiemmin, sillä se tuskin olisi ollut harmaavalkoinen! Tää on kyllä niiiiin ihana, kun on käänteiset värit eli peittoa voi käyttää molemmin päin.

  Inanaa: TivoliAudio on ollut kauan meidän toivelistalla myöskin. Mieheni kutsuu sitä leikkisästi "maailman kalleimmaksi radioksi" ;) Meillä on itseasiassa ollut parikin jäljitelmäversiota vuosien mittaan, mutta ei se ole sama asia, eikä kanavatkaan oikein pysyneet niissä kohdillaan. Tykkään tästä kovin ja äänikin on ihan super!

  VastaaPoista
 4. Oih ihanat lahjat oot saanut! <3

  VastaaPoista
 5. Kauniin joulukodin olet rakentanut.On tämä joulunaika mennyt taas niin nopiasti ja pipareita on tullut syötyä vähän liikaakin.Ehkäpä olen ollut jonkunverran kiltisti,kun lahjaksi sain ne mitä odotinkin: N9:n,dysonin(seksikäs lahja!!)ja lentolipun kauas Atlantin taa+paljon suklaata ja kaikenlaista pientä kivaa usa-tavaraa...olen ylen kiitollinen kaikesta.Huomenna alkaa sitten nöyrä,arkinen aherrus.

  VastaaPoista
 6. voi miten kauniita kuvia sulla on taas täällä, harmaavalkoinen on todella kaunis yhdistelmä, siihen ei voi ikinä kyllästyä :)
  ja upeat lahjat, tuo torkku mullakin haaveissa, on niin kallis, mut ehkä jonain päivänä... :)

  VastaaPoista
 7. Niina: Kiitos. Olen aivan liikuttunut näistä kyllä.

  RBW: Ei oo totta, saitko siis lentoliputkin?? Oooh, wow. Olen iloinen sun puolestas! (PS. Oliko meno-paluu vai pelkkä menolippu?) Muista katsoa TV2 torstaina!

  -S-: Kiitos. Kauan mäkin sain näitä odottaa.. 2-puoleinen tähtipeitto on muuten Summer-mallistoa! En tiennyt aiemmin. Kiitos vielä kuusivinkistä ;)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa ja rauhallista! meillä mentiin kans harmaa-valkoisella linjalla, mutta laiskuus iski enkä jaksanut aattona alkaa kuvailemaan mittään.. =D Ja ihana tähtitorkku, rakastan omaani palavasti ja olen käpertynyt siihen joka ikinen ilta sen jälkeen kun sen sain! <3 <3

  VastaaPoista
 9. joo muistan olla tänään kuin tatti tv:n ääressä! No mami antoi mania lipun ostoon ja kun hän ei jostain syystä halua mun jäävän sinne???niin menopaluuseen riittää.Ajankohtaa vielä pähkäilen,huhtikuu houkuttaiskevään kauneudella,alkusyksy taas työstä vapautumisella.Katsotaan...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★