Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Lexington Spring Collection 2012Kurkkasin Lexingtonin kevätmalliston kuvia täällä ja iiiiiik, mitä ihanuuksia onkaan taas kukkaromme kevennykseksi tarjolla! Talvinen aurinko paistaa parhaimmillaan niin suloisesti, että se saa ajatukset karkaamaan jo kevääseen.. Pääosin vuodenaikojen vaihtuminen ei juurikaan erotu meidän kotimme sisustuksessa, ehkä Joulua lukuunottamatta, sillä valkoinen ja harmaa *rules* ympäri vuoden, mutta kevät -- ah, se herättää mussa aina hirmuisen kaipuun siniseen! Ja sinistä on Lexingtonin 2012 kevätmallistossa totisesti tarjolla!


Iiik, mitä ihanuuksia!

Viikonlopputerkuin, Sally9 kommenttia

 1. Hipparallaa!
  Katselin itse juuri samaa :). Olen ajatellut sisustaa pikkumiehen huoneen sini/puna/valkoisella Lexintonin tuotteilla. Olen kuollannut monen tuotteen perään meillä kylillä eräässä kaupassa jonka valikoimiin kuuluu Lexinton. Nyt minä tiedän minne lomarahani uppoavat ;). Näin sairaana työnhakijana viralla ei oikein tällähetkellä ylimääräistä ole. MUTTA...kuten sanoin kun lomarahani tulevat...sitten kauppaan ja ei kun tuhlaamaan ;)
  Hyvää lauantaita sinulle

  VastaaPoista
 2. Ericas Vita Drömmar: Hiphei, oltiinpas me samalla aaltopituudella ;) Kaikkea rahanmenoa sitä olis täälläkin, mutta kyllä kevään kunniaksi pitää saada kotiin jotain uutta hankittua! Vaikka ripaus Lexingtonin sinistä..

  VastaaPoista
 3. Mun blogissa on sulle haaste :)

  http://whitefresh.blogspot.com/2012/01/haaste-kahdeksan-asiaa-minusta.html

  VastaaPoista
 4. Inanaa: Kiitti ;) Paljastuksia luvassa siis...

  VastaaPoista
 5. Voi ei, Lexingtonit olen VIELÄ pystynyt välttämään, mutta nyt kun näin näitä... Sehän on menoa taas.

  Ihania on ja niin keväisiä. Tuntuu että tällä hetkellä tarvii jotain raikasta ja sehän olisi just ripaus sinistä.

  Hitsi miten kalliiksi tulee tämä blogien lukeminen ; D

  Kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 6. Kookos: Hih. Mutta ajattele, kuinka paljon säästät blogeja lukemalla, kun ei tartte ostaa kalliita sisustuslehtiä. Nämä vinkit ja ideat kun ovat ihan ilmaisia ;)

  Kiva uusi blogi sulla. Kävin klikkaamassa itseni lukijaksi.

  VastaaPoista
 7. Ovatpa kivoja! Oikeastaan ainoastaan itsenäisyyspäivän alla näkee näin USA-aiheisia tuotteita kaupoissa :)

  VastaaPoista
 8. Johanna: Oikein kivoja, indeed! Suomi on yllättävän amerikkalaishenkinen paikkapaikoin, tai ainakin mä onnistun aika usein löytämään Amerikan kaipuussani näitä sisustusvalikoimista ;)

  VastaaPoista
 9. Aivan S A I R A A N ihana tuo täkki/peitto!!!vieläköhän kaapista löytyisi tilaa?mulla ei olekkaan tilkkupeitteitä kovin montaa,oiskohan kymmenkunta.Tsekkaan tässä samantien löytyykö jo kaupasta.Kiitos tästä infosta Sally.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★