Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Pieni PrinsessaHurraa, Victoria ja Daniel ovat saaneet tänään prinsessan!

Koko Ruotsi on varmasti sekaisin onnesta. Eläköön monarkia! Tykinlaukaukset on katsottu teeveestä ja huomenna hovi julkistaa prinsessan nimen. Huomasitteko muuten, kuinka prinssi Daniel hehkui isän onnea aamun lehdistötilaisuudessa? Ja miten pian Victoria ja vauva pääsivät kotiin? Vain kaksi viikkoa sitten olin itsekin Tukholmassa. Silloin puhuttiin tyttöjen kanssa, että olisipa hienoa, jos prinsessa Victorian vauva syntyisi juuri silloin... Tänään meidän perhe muuten herkutteli prinsessakakulla, jonka onnekseni löysin töiden jälkeen lähikaupan pakastealtaassa - oli nimittäin viimeinen ;)

-Sally-

7 kommenttia

 1. No, olihan se Daniel niin liikkis, että itselläkin tuli tippa silmään..
  Ihanaa!
  T,Kati

  VastaaPoista
 2. Niin ihanaa <3 Daniel oli liikuttava lehdistötilaisuudessa, niin ylpeä tuore isä! Luultavasti saavat toipua paremmin kotona rauhassa synnytyksestä ja luulisin, että hoitajat sekä lääkärit seuraavat kotiin heitä, jos tarve vaatii. Itse olen kahdesta viime synnytyksestä lähtenyt myös alle 12 tuntisen lapsen kanssa kotiin ja on kuulemma yleinen käytäntö Ruotsissa kertoi kätilö Nkl:lla! Oli toiminut Ruotsissa muutaman vuoden kätilönä.
  Hitsi mä missasin telkusta tykinkuulat, pitää koittaa katsoa jos tulis uusintana vielä. Mutta herkkuja täälläkin pikku prinsessan syntymän johdosta tarkotus nauttia :)

  Ihanaa illanjatkoa sinne!

  VastaaPoista
 3. Voi, mua alkoi melkein itseäkin itkettää kun katsoin Danielin tiedotustilaisuutta. Jotenkin se isän ylpeys ja liikuttuneisuus oli niin käsin kosketeltavaa. Suloinen mies, ja suloinen perhe. <3

  Eksyin jonkun onnekkaan mutkan kautta blogiisi, hirmuisen kiva blogi! :)

  http://janinastar.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Hih, superia kun pikku-rinsessa on saapunut maailmaan ;D <3!! Mutta mua ihmetytti se että miksi ne jo pääsi kotiin??? Meitä on hämätty ja pikkuinen on syntynyt jo pari päivää sitten <3<3<3<3!!?? Ihanaa että olit liitynyt lukijakseni, suurin ja kaunis kiitos <3 :O)!!!

  VastaaPoista
 5. Ihana uutinen. Siinä on kyllä mahtava pari, kuin luodut toisilleen. Oikein vieläkin itkettää heidän häät, oikein näkyi kuinka paljon rakkautta oli ilmassa.

  VastaaPoista
 6. Estelle Silvia Eva Mary, siinä prinsessan eli vielä joskus tulevan Ruotsin kuningattaren nimi. Hurraa!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★