Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Messuille Tukholmaan

Tukholmassa on alkavalla viikolla 7.-11.2.2012 huonekalumessut. Suuntaamme sinne sisustussuunnitteluopintoihin liittyen katsastamaan vuoden kuumimmat sisustustrendit. Nämä messut on suunnattu ammattilaisille, vain viimeisenä messupäivänä ovet avataan suurelle yleisölle ;) Mulla on siis tiedossa kolme mukavaa päivää yhden lempiasiani eli sisustamisen parissa! Syksyn Habitaret ovat vielä tuoreena muistissa, mutta odotan näiltä messuilta suuren maailman meininkiä, skandinaavista raikkautta, jännittäviä uutuuksia, viehättäviä valaisimia, muotoilua, ekoa, tuulahdusta keväästä. Näytteilleasettajia näytti olevan mukavasti: Ruotsista, Tanskasta, Englannista, Hollannista, Italiasta, Espanjasta.. Joukossa muutama suomalainenkin. 
Harmi, että aikataulu on melko tiukka eli emme varmaan paljoa ehdi piipahtamaan Tukholman sisustusputiikeissa. Mä olen niin  viehättynyt Tukholmaan ja sen mannermaiseen ilmapiiriin. Talvella en ole Stokiksessa aiemmin käynytkään, joten on mukava nähdä kaupunki tähän vuodenaikaan. Ja tietty ihanaa on olla liikkeellä naisporukalla -- ilman miehiä ja lapsia! Sääennusteet ovat luvanneet meren tuolle puolen vain muutamaa pakkasastetta, joten on mukava päästä myös pakoon pakkasia ;) Ensi kerralla siis luvassa matkatunnelmia + makupaloja messuilta.

Mukavaa uutta viikkoa!

-Sally-Lisää tietoa messuista sekä jutun kuvat löytyvät täältä.

5 kommenttia

 1. Innolla odotan kuvia Tukohlman reissulta. Toivotaan, ettei ole kovaa merenkäyntiä. Tukholma on kaunis talvellakin - ei pelkästään kesällä. Se on yksi lempikaupungeistani Euroopassa. Hyvää ja turvallista matkaa teidän reissuporukalle!

  VastaaPoista
 2. Yhdyn VK:n kommentiin, eli kuvia odotellessa. :))

  VastaaPoista
 3. Mukavaa messumatkaa!

  Itse kavin ko messuilla 2 vuotta sitten ja sain paljon mukavia uusia vinkkeja.

  Terveisin,
  Tibs

  VastaaPoista
 4. Moikka, siskoni on samaisilla messuilla..ehkä törmäätte ?

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★