Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Terveiset Tukholman huonekalumessuilta
Hejsan och hälsningar från Stockholm!

Möbel & Ljus 2012 messut sekä talvinen Tukholma on nyt nähty. Kameran muistikortilla näytti olevan 458 kuvaa, jotka hetki sitten siirsin kotikoneelle. Messuilla oli siis paljon kivaa nähtävää ja kokonaisuutena messut antoivat paljon enemmän kuin osasin etukäteen odottaa. Itse asiassa olin hyvin yllättynyt, että siellä oli niin paljon muutakin kuin vaan huonekaluja -- paljon hienoja valaisimia, monenlaisia mattoja, tyynyjä, kivoja ideoita sekä erittäin hyvin stailattuja messuosastoja, joissa oli ilo kierrellä. Myös kevät oli jo vahvasti läsnä ja kooltaan osastot olivat paljon suurempia ja väljempiä kuin Suomen messuilla, myös messuosastojen valaistukseen oli panostettu kiitettäväksi. Esittelijät olivat rentoja ja hyvin usein meitäkin luultiin ruotsalaiseksi, jopa tanskalaisiksi ;) Lisää juttua messuilta onkin piakkoin luvassa ja sitä odotellessa tarjoilen teille tässä muutaman tuoreen makupalan kuvina. Nyt Sally menee saunaan, sillä sanonta "reissussa rähjääntyy" pitää ainakin mun kohdalla paikkaansa. Se on moro!

-Sally-5 kommenttia

 1. Mä tulen joka tuutista;))
  Ihanaa, Ihanaa!!! Voi, oli varmasti nastaa!
  T,Kati

  VastaaPoista
 2. Tuon ensimmäisen kuvan sohvan päälle kaartuvan jalkavalaisimen joku voisi lähettää mulle ;)! Ihana! Nähtävää varmasti riitti.

  VastaaPoista
 3. Luin lehdestä näistä messuista. Mikäs vihreä innovatiivinen huone siellä oikein oli? Otitkos hauskasta räsymattotuolista kuvaa?
  Ilolla odottelemme lisää postauksia aiheesta. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. kiitos,lisäinfoa odotellessa toivotan hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 5. Kati: Ei haittaa ;)

  Johanna: Samat ajatukset täälläkin. Lamppu oli livenä ihan SIKAMAKEE!! Ja kuvasin sen varmaan kolmesta eri suunnastakin.

  Valua Kuvasa: Heiii, sähän olet hyvin kartalla. Vihreän kasviseinän bongasin (ja kuvasin), samoin räsymattotuolin (jossa myös kokeilin istua). Ai vitsit siellä oli paljon näkemistä.. Laittelen pian kuvia tänne, just wait!

  Jaana: Tack detsamma! Eli viikonlopputerkkuja täältä sinne rannikolle ;) Onneksi paukkupakkanen hieman hellitti.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★