Sisustus & lifestyle since 2009

Search

COSPLAY GIRL


Minun pieni tyttöni 13v harrastaa costume playtä eli tuttavallisemmin cossausta. Viikonloppuna Tampere-talossa oli Tracon anime- ja roolipelitapahtuma, joka keräsi paikalle tuhansittain hauskoihin asuihin pukeutuneita tyyppejä. Sinne piti päästä siis!

"Tracon tapahtuma tuo yhteen japanilaisen animaation eli animen harrastajat ja roolipelaajat. Vastaavia tapahtumia järjestetään Suomessa lähes kuukausittain." Aamulehti 14.9.2014Isosisko valitsi hahmokseen Sonic the Hedgehogin, sillä se on hänen lempparinsa ja kuulemma vaan yksinkertaisesti paras. Sininen tukka tilattiin ebaystä ja siihen kiinnitettiin hupparista irtileikatuista hihoista ommellut korvat. Asuun kuului myös siniset polvihousut, kengät sekä ritarin miekka Calibur, jonka neiti askarteli taidokkaasti pahvista.

Tapahtumapäivän aamuna hän sonnustautui asuunsa ja poseerasi kameralle luontevasti, aivan kuin olisi tehnyt sitä aina. Aamun usva oli harmiksemme väistynyt nousevan auringon tieltä, mutta näihin kuviin saimme silti vangittua taianomaista fiilistä.10 kommenttia

 1. On kyllä hyvän näköinen Sonic. Mun serkku harrastaa myös tota cossausta ja oli myös tuolla tapahtumassa mukana. Ihanan erilainen harrastus, tykkään <3

  VastaaPoista
 2. Tilasin yksiin juhliin Kiinasta puvun täältä http://www.lightinthebox.com/fi/index.php?main_page=advanced_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=0&keyword=cosplay Tilannut monta kertaa muutakin. DHL toi ja hoiti tullauksen. Edullisempi kuin ebay :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti linkistä. Kiinasta toi sininen peruukkikin tuli vain muutamassa päivässä ja ihan naurettavan edullisesti ;) Ei tosiaankaan tarvinnut alveja maksella.

   Poista
 3. Alle 25 ei mene alvia, mutta sitä isommista summista kyllä ja tulli laskee postikulut myös. No puku oli 40 € ja kangas painoi yhteensä 2kg. Puku oli upea. Siihen hintaan ei olisi suomesta edes kangasta saanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, puku oli taatusti upea!!

   Toi alv tulee monelle nimenomaan yllätyksenä, että Tulli laskee lähetyskulut mukaan summaan, joka on muuten 22 eur :) Ja tämä koskee siis lähetyksiä, jotka tulevat EU:n ulkopuolelta Suomeen.

   Lainaus Tullin sivuilta: "Jos lähetyksen tavaroiden yhteisarvo on enintään 150 euroa, tullia ei makseta (ainoastaan alv). Arvonlisäveroa maksetaan yleensä 24 % ostohinnan, kuljetukseen liittyvien kustannusten ja mahdollisesti kannettavan tullin yhteissummasta. Jos lähetyksen tavaroiden yhteisarvo on enintään 22 euroa tai jos arvonlisäveron määrä jää alle viiden euron, veroa ei kanneta."

   Poista
 4. Upeita kuvia!

  Noita cosplay-tyttöjä (ja -poikiakin) näkee työpaikan tienoilla, jos Gloria-teatterissa kulman takana on jokin alan tapahtuma. Vielä enemmän taidan nähdä vuoden vaihteessa, kun matkaamme Tokioon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvan sinitukka on vihreänä kateudesta kuullessaan sun matkaavan Japaniin!!

   Poista
 5. Upealta näyttää! Lahdessakin on muistaakseni kerran vuodessa aika iso tapahtuma aiheen ympärillä. Musta on kiva katsella, kun kaupungilla on vaikka minkälaisiin asuihin sonnustautuneita nuoria::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Harrastajia löytyy näemmä joka puolelta ;)

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★