Sisustus & lifestyle since 2009

Search

DESIGNKAUPAT.FI

Olen tänä syksynä löytänyt kivan uuden tuttavuuden netistä, sivuston nimeltä designkaupat.fi, josta löytyy esittelyjä, arvosteluja ja kokemuksia designia myyvistä nettikaupoista.


Kodissamme ns. design-tuotteita on tosi vähän, sillä en ole koskaan syttynyt esim. Marimekolle, Lokki-valaisimelle tai Aallon huonekaluille, ja jostain syystä sana design on aina kuulostanut mun korvaani kalliilta. Mutta iän karttuessa rupeaa arvostamaan klassikkoja ja ymmärtämään eritoten hyvän suunnittelun päälle. Miksi ostaa jäljitelmä, kun voi hankkia kotiinsa alkuperäisen design-tuotteen?

Kotimme sisustustyyli on rennon rouhea sekoitus beach housea ja modernia maalaisromantiikkaa, joten mulle oli aika yllätys, että kyllähän meiltä myös designia löytyy. Se nimittäin selvisi, kun selailin tarkemmin designkaupat sivustoa. Meiltä löytyy mm. seuraavia tuotemerkkejä:

Alessi, Arabia, Ferm Living, Fiskars, Iittala, Hackman, House Doctor, Pappelina, Victorinox.
- Keittiössä meillä on Alessin kello, joka on ihan mun lemppari! 

Fiskarsin saksia löytyy useammatkin, samoin Victorinox veitsiä, ja Iittalan ja Arabian Teema -astiat ovat jokapäiväisessä käytössä. Ja on meillä yksi aito Mariskoolikin, nyt kun oikein tarkkaan mietin, samoin Marimekon servettejä, kukkaroita ja pussukoita.

Tanskalainen sisustustyyli on ollut itselläni jo muutaman vuoden kovassa nosteessa ja kahtena kesänä ollaan käyty Tanskanmaalla ihastelemassa sikäläistä elämänmenoa ja ihania sisustusliikkeitä ihan livenä. 

Skandinaavinen klassisuus on paitsi kaunista katsella, se kestää hyvin aikaa. Tammipuisen Ferm Living leikkuulaudan ostin meille viime Tanskan reissultamme ja toi valkoinen lyhty olis matkannut varmasti kans meille, jos vaan takapaksissa olisi ollut tilaa.

http://www.designkaupat.fi/designmerkit/

- Kirkkaasta Bourgiesta (tai kahdesta) vielä haaveilen, samoin Sarpaneva padasta. Jospa sitten sinne seuraavaan omaan kotiin..

Nimensä mukaisesti designkaupat -sivustolta löytyy myös linkit designkauppoihin sekä kulloinkin voimassa olevat ALEKOODIT. Kannattaa napata ne mukaan, ennenkuin menee ostoksille!Postaus on toteutettu yhdessä designkaupat.fi kanssa ja sisältää kaupallisia linkkejä.

6 kommenttia

 1. Toi Sarpanevan pata on ihana. Sen näkeminen herättää halun tehdä lihapataa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, sinäpä sen sanoit. Ihanan mureaksi hautunutta lihapataa maailman kauneimmasta astiasta ;)

   Poista
 2. Pataa ihastelen minäkin. Jotenkin se kuuluu tähän syksyynkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olikohan se Kodin Ykkösessä, kun ostoksista leimoja keräilemällä voi hankkia Sarpanevan padan puoleen hintaan..

   Poista
 3. Tää sivusto on mulle ihan uus tuttavuus, mutta aion käydä tutustumassa. Design on ehkä hinnaltaan arvokkaampaa, mutta maksaa varmasti pitkällä ajanjaksolla itsensä takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klassikot myös kestävät hyvin aikaa, esim. 10v, 20v tai jopa pidempään, eli design-tuote ei välttämättä olekaan yhtään sen kalliimpi kuin tuote, johon kyllästyy nopeasti.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★