Sisustus & lifestyle since 2009

Search

AVA 1V.


Vuosi sitten pitelin sylissä vuorokauden ikäistä tyttärentytärtäni (postaus löytyy täältä). Tänään hämmästelen ajan kulumista ja ihmettelen tuon pikkuisen vallattomia touhuja. Miten nopeasti vuosi onkaan kulunut.
 
- Viikonloppuna ajelimme Pohjanmaalle juhlistamaan pientä päivänsankaria!

Ava-neiti 12 kk kävelee jo hienosti tukea vasten, osaa heittää palloa ja rakastaa keinumista. Silmät on pyöreinä maailman ihmeellisyyksille, suu tapailee sanoja ja naurua sekä iloa riittää. Vauvan ensimmäinen vuosi on ollut täynnä kasvua ja uusien asioiden opettelua. On hienoa huomata, että asiat ovat tasapainossa ja kaksi nuorta aikuista on löytänyt roolinsa vanhempina.Lapsen saaminen mullistaa maailman. Isovanhemmaksi tuleminen antaa siihen aivan uuden ulottuvuuden. Omasta lapsesta tulee äiti ja yhtäkkiä perheessämme onkin monta pientä tätiä ja enoa.

Tulin Mummiksi sangen nuorena, 43-vuotiaana, ja nautin roolistani täysillä! On suuri etuoikeus saada kuulua pienen ihmisen elämään ja nauttia isovanhemmuuden tuomista iloista. Olla apuna ja tukena, välimatkasta huolimatta, mutta kantaa toisaalta huonoa omatuntoa siitä, että näkee niin harvoin. 

- Mutta ne hetket, kun ollaan yhdessä, nautitaan täysillä!

16 kommenttia

 1. Onnea neitokaiselle ja ihania 1v. kuvia!

  VastaaPoista
 2. Onnea paljon! Meillä on myös 2 v tyttären tytär, joka on mullistanut meidän perheen uusiin puihin. Täytti juuri 2v.

  VastaaPoista
 3. Lapsissa tosiaan huomaa ajankulun. Vastahan hän syntyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano.. Vastahan hän tosiaan syntyi. ♥

   Poista
 4. Aika vaan menee ihan liian lujaa..miksei voisi vauva jäädä ainiaaksi ihanaksi 1 vuotiaaksi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, lasten kasvamisesta sen ajan kulun parhaiten huomaa.. Vauvan ensimmäinen vuosi on hurjan kasvun ja kehityksen aikaa. Mutta toka vuosi tuo pikkuihmisen persoonan esiin, kun alkaa leikit ja touhut ja pieni osaa pukea ajatuksiaan sanoiksi.

   Poista
 5. Onnea sinne pikkuisen 1-vuotiaan johdosta, suloinen! Kiitos myös taannoisesta haasteestasi, anteeksi etten siihen tarttunut. Viime aikoina olen laiminlyönyt blogilukemisiani ja asia korjaantuu kyllä :-))
  Mukavaa alkavaa viikkoa!
  XX
  P.S. Ruokapöytä on niin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen. Samanlainen kiirus taitaa vaivata itse kutakin, mutta mukava, jos ehdit jossain vaiheessa tarttumaan haasteeseen.

   Mukavia avajaishulinoita Monday to Sunday shopille! Täytyy tulla itsekin käymään ;)

   Poista
 6. Mulla on useampi kaveri, joista on tullut mummo/mummi tässä 4-kympin kieppeillä. Tuntuvat kaikki pitävän tuosta osasta, sillä onhan se vähän sellainen "rusinat pullasta" juttu tai ainakin pitäisi olla.;)
  Onnea suloiselle pikkuneidille ja mummille myös!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina. Onhan tää aikamoinen kunnia.. ja niin kovin erilaista verrattuna omien pienten muksujen kanssa touhuamiseen.Toi "rusinat pullasta" kuvaa tunnetta aika hyvin!

   Lämmintä syysviikkoa!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★