Sisustus & lifestyle since 2009

Search

BLOGIN UUSI BANNERI


Blogin ulkoasu kaipasi näin syksyn tullen pientä päivitystä ja onhan heinäkuisesta muutostakin kulunut jo kolme kuukautta eli uusia kuvia kehiin. Tavarat hakevat kyllä meillä vielä vähän paikkaansa, sillä millekään ei oikein tunnu olevan tilaa eikä paikkaa (kaapit ja kaapin päällisetkin pursuaa) ja siksi välillä hermot menee, kun ei löydä mitään. Mun mielestä viihtyisyys ja kodikkuus ovat juuri sitä, että kaikelle on oma paikkansa. Toimivat neliöt ovat siis tosi tärkeät eikä säilytystilaa voi kai koskaan olla liikaa! 

Se tässä vuokralla asumisessa on toisaalta hyväkin puoli, että tulee testanneeksi monenlaisia asumisratkaisuja. Tietääpä sitten ainakin, mikä arjessa oikeasti toimii ja mitä arvostaa. Vaikka sitä, että kyllä 5-henkinen perhe tarvitsee eteiseen enemmän kuin metrin mittaisen avonaulakon + hattuhyllyn, johon muksut eivät edes ylety. Jo sisustussuunnitteluopintojen ekalta syksyltä nimittäin muistan, että 4 - 6 henkilölle naulakkosuositus on 1200 - 1400 mm. Näin kelien viilentyessä sekin taitaa olla liian vähän, kun takkeja ja kenkiä ainakin meillä piisaa..

- Mutta valitukset sikseen, sivun yläreunassa komeilee nyt uusi banneri. Eiks ookin hieno? Ihan ite tein ;)


14 kommenttia

 1. Meillä on 60 cm/hlö eteisessä eikä sekään tunnu riittävän... vaikka ei niitä takkeja edes ole mitenkään kamalasti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, teillä on enemmän kuin meillä yhteensä! Ja muksuilla riittää tota kampetta :/

   Poista
 2. Kiva banneri, ihan sallyn näköinen ♥
  meillä on etuoven eteinen vieraille, tämä pysyy siistinä ja tyhjänä ja me käytetään takaovea ja takaeteisen saa joka päivä olla siivoomassa, on kenkää ja saapasta sekä ulkovaatetta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, Sallyn näköinen ;) Sittenhän mä taisin onnistua!

   Ihanaa, kun on kaksi sisäänkäyntiä. Oispa meilläkin.. Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 3. Banneri on tosi hieno.
  Meillä painitaan ton naulakko ongelman kanssa myös, ihan onnettoman kokoinen toi meidän tuulikaappi, oon ostanut lisää naulakoita jopa siivouskaapin oveen, silti tila ei vaan riitä...tosi turhauttavaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Outi. Taitaa olla yleinen ongelma tämä.. Lievittää hieman tuskaani, kun niin moni muukin kamppailee saman asian kanssa. Koitetaan kestää! Ja kerron kyllä heti, jos keksin jonkin toimivan ratkaisun säilytystilaongelmaan :)

   Poista
 4. Meillä on eteiselle oma huoneensa . Luulisi, että kaikki pysyy järjestyksessä, mutta eihän se niin mene...lapset kun tulevat koulusta, on kasa kenkiä ja takkeja oven edessä. Mut tämähän on vain elämää!
  Uusi banneri on kiva :)
  -Mari P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mari. Noi muksut on kyllä taitavia, kun vaatteet rupee tietyssä iässä putoon käsistä lattialle - ja siihenhän ne sitten jää :/

   Mukavaa viikonloppua hei!

   Poista
 5. Hih, meillä on kahdelle 2m eteisessä naulakkotilaa, eikä meinaa vieraiden takit mahtua…

  Hyvältä näyttää banneri! Mua himottaa tuollainen "pääkallo". Oliivipuuta en ole uskaltanut ostaa, onko sitä vaikea hoitaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau. Ruhtinaalliset säilytystilat!

   Saksalaisen metsäkauriin kallo oli mun Äitienpäivälahja tänä vuonna. Sain valita sen itse ♥ Oliivipuuta ei varsinaisesti tartte hoitaa mitenkään, kunhan se saa paljon valoa ja muistaa kastella sitä säännöllisesti 1-2 krt viikossa. Eli nauttii vaan! Mutta talveksi se olisi kuulemma hyvä viedä viileään +10 talvehtimaan. Koska tällaista mahdollisuutta ei ole, niin mulla se yleensä tiputtaa lehtensä kevääseen mennessä - ja joka kesäksi ostankin uuden.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★