Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TYHJÄN PAPERIN HAASTE

BLOGIYHTEISTYÖ | Suomalaiset on jälleen haastettu luomaan designia talouspyyhkeeseen, kun Lotus Emilia Design talouspyyhkeelle etsitään uutta ilmettä Tyhjän paperin haaste -suunnittelukilpailun kautta.

- Minkälaisen talouspaperin sinä haluaisit nähdä omassa keittiössäsi?


Kilpailuun voi osallistua kahdella tavalla: joko tekemällä oman ehdotuksensa uudeksi kuosiksi 15.3.2015 mennessä tai äänestämällä 9.4. - 17.5.2015 välisenä aikana omaa suosikkiaan kilpailusivulla www.emiliadesign.fi

Oman kuosin voi luoda sivustolta löytyvällä suunnittelutyökalulla tai ladata kilpailuun oman tiedoston. Tuomaristo valitsee kaikista kilpailuehdotuksista kymmenen työtä huhtikuussa aukeavaan finaaliäänestykseen, joista me kuluttajat äänestämme voittajan. Ja voittokuosi pääsee oikeasti myös kauppojen hyllylle syksyllä! 

Palkintona voittajalle on luvasssa 1000 euron lahjakortti Finnish Design Shop verkkokauppaan - ja kaikkien äänestäjien kesken arvotaan niin ikään 10 x 100 euron lahjakorttia! 


- Mä ostan aina tylsää tavallista valkoista talouspaperia, koska mun mielestä kaunista kuviollista talouspaperia ei vaan ole olemassa! Ne on aina joko liian värikkäitä tai muuten vaan pöhköjä, joten joku tyylikäs tähtikuosi olisi siis ainakin mun makuuni.


"Tämän kilpailun voittaa kuosi, joka saa minut unohtamaan, että minunhan piti pyyhkiä lasten jäätelösotkut olohuoneen pöydältä", kertoo kilpailun päätuomari, sisustusarkkitehti ja kuvanveistäjä Stefan Lindfors. Tuomaristossa istuvat hänen lisäkseen Anne Kukkohovi, Henri Alén, Uuden Kuun Emilia sekä Lotuksen markkinointipäällikkö Heidi Toivola.Yhteistyössä Oy SCA Hygiene Products Ab / Lotus

Lotus-tuotemerkki on pehmopapereiden markkinajohtaja Suomessa. Suomen markkinoiden laadukkaat Lotus-tuotteet valmistetaan pääasiassa Nokian tehtaalla, jolla on pitkät perinteet laadukkaan paperin tuotannossa. Kaikilla Suomessa valmistetuilla Lotus-tuotteilla on Pohjoismainen ympäristömerkki eli Joutsenmerkki.

3 kommenttia

  1. Voi miten kiva idea, suunnitella oma talouspaperi. Tätähän vois vaikka harkita :)

    VastaaPoista
  2. Mun suunnitelma pääsi finaaliin!! Voisikohan Arrow sopia sunkin keittiöön? ;)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★