Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ILLALLINEN TAMPEREEN TAIVAAN ALLA


- Tampereella järjestettiin eilen kiva katupiknik ja olimme TRE bloggareitten kanssa mukana tapahtumassa. 

Illallinen Tampereen taivaan alla niminen katupiknik keräsi Kuninkaankadulle katettuihin pitkiin pöytiin yhtäaikaa jopa 300 ruokailijaa. Kattauksia oli kaksi ja niihin oli ennakkoilmoittautuminen. Tapahtuma itsessään oli ilmainen ja ideana oli, että jokainen osallistuja tuo mukanaan omat ruokailuvälineet ja sapuskat. 

#rakastampere

- Pitkä pöytä notkui herkkuja ja tunnelma oli mannermaisen rento ja iloinen. 

Tuomiokirkonkadulle avattu uusi ja kiinnostava meze-ravintola Zeytuun tarjosi blogiseurueellemme takeaway safkat, jotka nautimme Kuninkaankadulle katetulla pitkällä pöydällä, kirjaimellisesti Tampereen taivaan alla. 

Lähi-idän makuja Tampereen sydämessä


- Hyvää ruokaa ja ihana fiilis! Ilma oli kuin linnunmaitoa, aivan uskomattoman lämmin elokuun ilta. 

Kaukaa Ratinasta kaikui Blockfestin rytmit, jotka sekoittuivat iloiseen puheensorinaan. Tunnelma oli epätodellinen, ei häiriköintiä, muutamat ohi kävelleet ihmiset hieman ihmettelivät pitkiä pöytiä keskellä katua, mutta jatkoivat matkaansa hymyssä suin. 'Kukkulan kuningas' veistos Tammerlammella 

- Auringon laskiessa horisonttiin keräsimme kimpsut ja kampsut ja lähdimme kukin omiin suuntiimme. Tämä oli hieno kokemus ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! 

12 kommenttia

 1. Ilmahan oli mitä parhain tuollaiselle tapahtumalle. Lisää vain tällaisia kaupunkia elävöittäviä tapahtumia ympäri Suomen! Mukavaa viikonalkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aivan loistava keli! Viime elokuussa tapahtumassa illastettiin kuulemma takit päällä, nyt niille ei ollut tarvetta :)

   Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
 2. Oli niin ihana nähdä ja hauskaa oli. Ja ruoka oli taivaallista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos juu! Hyvää ruokaa ja ihan parasta seuraa! Nyt vaan puuhaamaan seuraavaa TRE-blogit tapahtumaa!

   Poista
 3. Hauska,idea. Helsingissä vastaavat tapahtumat ovat aina menneet ohi, sää on ollut huono, olen unohtanut tai on ollut muuta. Toivottavasti ensi kesänä pääsen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli ihan huippujuttu! Yhtäaikaa epätodellista ja sitten taas aivan käsinkosketeltavaa fiilikseltään ;D Suosittelen kyllä, jos multa kysytään!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Sitä se olikin! Kiva idea kattaa pitkät pöydät kävelykadulle, laittaa valkoiset liinat ja järjestää kaupungin suurimmat nyyttärit ;D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Lisää tällaisia! Kyllä me suomalaiset jöröjukatkin viimein taivumme mannermaisille tavoille!

   Kattauksemme oli la-iltana klo 19 alkaen. Jonkin verran siitä kulki ohi porukkaa ja osalla oli kyllä aika kysyvä ilme tai haavi auki ;D Minkäänlaista häiriköintiä tai kerjäämistä tms. ei kyllä ollut eli oli tosi kiva ruokailla keskellä Tamperetta, sinisen kesätaivaan alla!

   Poista
 6. Toivottavasti tulee uusikin Tre-blogit juttu mihin pääsisi mukaan, viikonloput ovat aina niin täysiä! Zeytuunin herkut ovat ihania! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä tulee, ole huoleti. Kirppistelyjä olis vuorossa seuraavaksi! Alustavasti pvm muistaakseni 10.10. Korjatkaa, jos olen väärässä ;D

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★