Sisustus & lifestyle since 2009

Search

BALMUIR ILTA PANNUHUONEELLA


- Suomeen avautui tällä viikolla järjestyksessään toinen Balmuir 'shop in shop' ja se löytyy Putiikki Rannalla Pannuhuoneen lifestyle myymälästä Tampereen Onkiniemessä!

Olin mukana kanta-asiakkaille järjestetyssä Balmuir illassa eilen ja tunnelma oli mitä loistavin. Vanha rustiikkinen tiilirakennus Näsijärven rantamaisemissa tarjosi upeat puitteet illalle ja Putiikki Rannalla tytöt palvelivat satapäistä asiakasjoukkoa ammattitaidolla. - Balmuir on suomalaisen yrittäjäpariskunnan, Heidi ja Juha Jaaran menestystarina, luksusbrändi, joka tunnetaan myös maailmalla. 

Minulla oli eilisillan aikana kunnia vaihtaa ajatuksia omistaja Juha Jaaran kanssa ja kuulla samalla henkeäsalpaavan hienoja tarinoita tämän tuotemerkin takaa. Muunmuassa Sveitsi, Japani, Dubai ja Monaco vilisivät sulavasti Juhan puheessa, mutta samaan hengenvetoon hän kertoi lämpimästi perheestään: vaimostaan Heidistä sekä heidän 3- ja 6-vuotiaista lapsistaan, ja toi siten inhimillisyyttä kiireiseen yrittäjän arkeen ja menestyksen tavoitteluun. 


- Tarina tekee brändin sisällöstä tunnistettavan ja luksus myy aina.

Korkea hinta ei kuitenkaan ole yhtä kuin luksus. Luksus on ennemminkin laatua ja tiettyjen arvojen kuten ekologisuuden, luonnon tai taitavan suunnittelun sisällyttämistä tuotteistamiseen. 
- Balmuirin arvomaailmassa laatu ja sitoutuneisuus yhdistyvät hienosti arvojohtamiseen.

Samoin intohimo ja yrittämisen palo, jotka näkyvät tekemisessä. Huiveissa käytetään hienoimpia luonnonmateriaaleja mm. 100% kashmir mohairvillaa, silkkiä ja pellavaa. Lakanat ovat ylellisen sileää percale puuvillaa tai trendikästä pellavaa ja pisteenä iin päällä malliston tuotteet sävytetään samoilla Pantone värikartan sävyillä sopimaan sulavasti toisiinsa. Se, jos mikä, on mielestäni luksusta. Samoin se, että pitkän päivän jälkeen Juha Jaara ei jää hotelliin yöksi, vaan hurauttaa mieluummin Helsinkiin, josta lentää tunnissa kotiin Ouluun. 
En malta tähän loppuun olla vinkkaamatta, että Putiikki Rannalla lifestyle myymälän kanssa saman katon alla sijaitsee ihastuttava Bistro Pannu & Huone, jonka makeiden herkkujen valikoima on vailla vertaa!

Kanta-asiakasiltana ilmassa leijui huumaava tuoksu, sillä kahvilaan oli ensi kertaa katettu kakkupuffetti. Tällaista lisää, ootteko samaa mieltä?


Putiikki Rannalla Pannuhuone
Haarlankatu 1, Tampere

12 kommenttia

 1. On loistavaa, että Suomessa on kerrankin maulla toteutettu toteutettu brändi, jossa vain paras kelpaa. Ei ole sorruttu keskinkertaisuuteen ja puolinaisuuteen. Omistan kymmeniä huiveja, mutta kyllä ne balmuirit tulee useimmiten valittua kaulaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuolasin kans Helsinki-huivin perään, mutta ehkä sit ekasta palkasta, jos hyvin käy... ;DD

   Poista
 2. Kyllä ehdottomasti! Mä olin tänne ilmottautunut ja tulossa, mutta paha olo vei sängynpohjalle jälleen. :/ Harmi, vaikuttaa ihanalta illalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi itku, olis ollut kiva tavata! Mutta kaiken ehtii, nyt keskityt vaan ittees ♥ Toivottavasti tunnelma kuitenkin välittyy näiden kuvien kautta!

   Poista
 3. Mikähän on vikana, kun mä näen vain tuon kakkubuffan??

  Ei vais, ihania tuotteita löytyy Balmuirilta. Ja kiva, että on suomalainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samma här, mäkin huomasin kierteleväni yhä uudelleen tossa kakkupöydän ympärillä... Ihana idea!

   Ja upeaa saada Balmuir shop-in-shop tänne Tampereelle! Vieläpä mun lemppariliikkeeseen.. ;D

   Poista
 4. Samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa! Ja vieläpä kun brändi on kotoisin pohjoisesta, niin peukutan kympillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin komppaan sua! Hieno menestystarina ja upeat ihmiset sen takana!

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Apua, miten ihana kakkubuffa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai säkin näet 'vaan' sen.. Hih, ajattelin laittaa tämän herkullisen loppukevennyksen mukaan, sillä Putiikki Rannalla Pannuhuoneen myymälän atmosfääri on mitä ihanin ja miehen tai muun perheen voi pistää vaikka kakkupuffaan sillä välin, kun mamma shoppaa. Puhumattakaan, että tässä kiinteistössä sijaitsee myös HopLop ja kuntosali :)

   Poista
 6. Oi, tuollahan pitää päästä käymään Tampereen reissulla! Onneksi mun veli muutti just ko kaupunkiin :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★